ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Je rušenie diaľničných známok opodstatnené?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Otázka, ktorú si musí položiť každý normálny človek aspoň pri čisto odborných témach potláčajúci najjednoduchšie pudy a používajúci hlavu aj na iné, ako nosenie čapice.

S populistickým návrhom krátko pred voľbami prišiel evidentne zúfalý Andrej Danko za každú cenu sa snažiaci udržať SNS v parlamente aj po voľbách  2020. Treba povedať, že sa nejedná o jeho jediný návrh, ktorým sa snaží na poslednú chvíľu „zabojovať“ o voliča práve už spomenutými populistickými návrhmi, ktoré by „akože“ mali ľuďom ušetriť peniaze.

Po vyhnaní  moderných  „žltých vlakov“ Radima Jančuru z hlavnej trate medzi Bratislavou a Košicami a ich nahradením historickými vozňami Národného dopravcu podľa predstáv  A. Danka zachránenými pred zošrotovaním, odvodmi pre hypermarkety ktoré de facto zrušila legislatíva EÚ, pravidelnými návštevami  Ruskej federácie a „bozkávaním topánok“ z druhého radu Putinovi, sa Danko predviedol ďalším návrhom, ktorý je odsúdený na zánik skôr, ako nadobudne platnosť.

Každému normálnemu človeku totiž musí byť jasné, že 4,17 Eura mesačne nikoho z nás z biedy nevytrhne. Problémom národa a krajiny teda nie je diaľničná známka, ale tunelovanie peňazí vybraných za známky nevýhodnou zmluvou pre štát. Ak by z tejto občanmi zaplatenej čiastky išli 4 Eurá no výstavby novej cestnej infraštruktúry a 17 Centov sprostredkovateľovi, teda za SMERákov dosadenej  súkromnej firme a nie opačne, diaľničné známky by mali zmysel a každý z nás by ich platil rád. Osobne sa dobrovoľne hlásim a prikladám dar vo výške  100% stanoveného poplatku.

Danko po nákupe stíhačiek za milióny Eur a z histórie vychádzajúc z rodinného podnikania ako obyčajne nedokáže rozmýšľať v kontexte skutočným potrieb krajiny, jej občanov a nedokáže navrhnúť zmysluplné riešenie skutočných problémov spôsobených štátu a občanom práve „politikmi“ ako je on.

Snáď Danko aj so svojou partiou pôjde už o týždeň do histórie a my budeme na jeho tragikomické vystupovanie a legislatívne návrhy na pôde  NR SR spomínať ako na síce zlý a dlhý, no stále len sen, ktorý skončil  prebudením  A. Dankom tak často spomínaného národa.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pravda je taka ze keby vtedajsi smeracky chuj Važny nezrealizoval takto podvodne cele mýto a zmluvy okolo neho tak ziadne dialnicne znamky pre obyvatelstvo nemuseli vobec mat opodstatnenie. A okrem toho platime statu dane tak ake dalsie poplatky a znamky maju co existovať? To ze kapitan Danko a jeho skorumpovana strana je tiez jeden hnus je kapitola sama o sebe aj ich skurvene miliardove tendre. Taketo svine zadlzujuce narod by mali vešať.

  2. Čo je toto za článok ? Ako niekto môže v dnešnej dobe riešiť kam kto cestuje ? To aj ja som zlý že som cestoval viac krát do Ruska ako do USA ? To tu budeme ľudí vešať na námestiach len preto že sa rozhodol cestovať inak ako mu prikazuje dennikN, Sme, týždeň.
    Macron, Merkelova a kopa iných silných zahraničných ministrov do Ruska chodia ako na bežiacom páse. Za min rok bol Macron v Rusku 6 krát ! Orbán 5 krát, Pompeo 6 krát , Erdogan 9krat a to je tiež nás NATO spojenec.
    Takéto články sú priam nenávistné kde hlavná pointa sa stráca v povahovej nenávisti autora.

  3. ty tupelo, nechaj si clanok precitat a vysvetlit niekym, kto je aspon absolvent zakladnej skoly. Potom ked ho, ten clanok, na ktory reagujes pochopis, tak sa chod do detskej izby hanbit do kuta. Ty cesta do Ruska.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img