ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

DHL Sereďmaratón 2020. Prípravy na jedny z najväčších cestných pretekov sa blížia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠK Cyklo-Tour Sereď |

• Prípravy na DHL Sereďmaratón sú v plnom prúde
• Nový responzívny web pretekov prináša mnohé vylepšenia, prehľadné informácie o hlavných aj detských pretekoch, mapách aj o registrácii
• Organizátor spustil registráciu, prví zaregistrovaní získajú zľavu 40%

15. ročník medzinárodných cyklistických pretekov

Cyklistický klub ŠK Cyklo-Tour Sereď v spolupráci s mestom Sereď pracujú na príprave ďalšieho v poradí už 15.ročíka hlavných pretekov a 6. ročníka detských pretekov. Síce je do pretekov ešte ďaleko, podujatie tohto typu sa pripravuje v omnoho väčšom predstihu, ako iné podujatia. „Samozrejme záleží, čo od prípravy očakávate, ako chcete, aby sa cítili pretekári, návštevníci, vyzeralo celé zázemie a podobne. Podľa týchto kritérií sa pripravuje celé podujatie. My sa snažíme veci robiť, čo najlepšie, zlepšovať každej oblasti a priniesť niečo nové,“ priblížil prípravy riaditeľ pretekov Lukáš Riha. Termín je naplánovaný a prerokovaný so Slovenským zväzom cyklistiky na 24.mája 2020. Organizátor dostal prísľub aj od iných organizátorov podujatí, že v danom termíne nebudú plánovať svoje preteky, čo by mohlo prilákať na štart ešte viac pretekárov. Rovnako má pozitívny vplyv zaradenie pretekov do kalendára medzinárodnej cyklistickej únie UCI aj v tomto roku.

Novinky 2020

Ako v každom ročníku aj v tomto je pripravených zopár „zlepšovákov“ a noviniek. „Konkrétne novinky budeme postupne prezentovať na našom Facebooku a novej webovej stránke. Tie, ktoré sme pripravili pre pretekárov v 14.ročníku by sme radi nechali, keďže sa im dostalo pozitívnej odozvy,“ priblížil Lukáš Riha. V minulom ročníku to boli novinky, ako cyklistická fľaša vyrobená v Holandsku na mieru v dizajne pretekov, rozšírenie ponuky obedov pre cyklistov, zavedenie neutrálneho mechanického vozidla v pelotóne, separácia odpadu na námestí, či edukačné hry a súťaže pre deti.

Nová webová stránka

Medzinárodné cyklistické preteky DHL Sereďmaratón spustili ostrú prevádzku novej internetovej stránky www.seredmaraton.sk. Web je zostavený podľa dizajnu pretekov, prináša mnohé vylepšenia, je responzívny, prehľadný a okrem slovenského jazyka je k dispozícii aj nemecký a anglický jazyk.

Nová stránka je komplexne prepracovaná na mieru podľa požiadaviek a kritérií organizátora ŠK Cyklo-Tour Sereď. Urobila sa analýza na základe Google Analytics, ktorá ukázala, ako sa užívateľ na stránke pohybuje, čo hľadá a pod. Rovnako sa zistilo, ktoré časti stránky sú pre neho atraktívne a strávi na nich viac času a na ktorých naopak menej.

Nový web prináša niekoľko vylepšení, jednoduchšiu orientáciu, štandardizované a pohodlnejšie vyhľadávanie. Kým starý web nebol responzívny, bol vytvorený v štýle, ktorý je dnes nemoderný, nový web je podstatne jednoduchší a lepšia je aj orientácia na jednotlivých stránkach. Najväčšiu časť používateľov webu tvoria ľudia vo veku od 25 do 45 rokov, bolo nevyhnutné prispôsobiť jeho užívateľské rozhranie novým požiadavkám trhu. „V súčasnosti 65 % návštevníkov pristupuje na stránku z mobilných zariadení. V tomto smere bolo potrebné prispôsobiť sa požiadavkám užívateľov a zresponzívniť jeho rozhranie pre všetky typy zariadení, informoval riaditeľ pretekov Lukáš Riha.

So spustením nového webu sme spustili aj registráciu na 15.ročník medzinárodných pretekov DHL Sereďmaratón. Pretekári sa môžu registrovať online za zvýhodnenú sumu 17€, ktorá platí do konca mesiaca. „Registráciou v týchto dňoch môžu pretekári ušetriť až 40%. Začiatkom nasledujúcich mesiacov sa bude suma štartovného poplatku zvyšovať na 20€,23€ a 26€. V deň pretekov bude cena štartovného 28€,“ informovala Barbora Javorová koordinátorka registrácie.

Okrem webovej stránky sa naplno pracuje aj na ďalších prípravách. „Momentálne pracujeme na nových službách pre cyklistov, servise pre cyklistov pred aj po pretekoch, či oddychov zóne,“ doplnil koordinátor služieb a VIP Vladimír Borkovič.

Všetky novinky a vylepšenia bude organizátor postupne predstavovať na novej webovej stránke a Facebooku Sereďmaratón.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img