ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Ďalšia výzva primátorovi Tomčánimu týkajúca sa pôžičky pre neplatiča.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď  /  Osem poslancom Mestského zastupiteľstva odovzdalo dnes t.j. 19. 2. 2020 na podateľni MÚ v Seredi dve výzvy adresované primátorovi mesta. Jednu sme uverejnili v doobedňajších hodinách a druhú týkajúcu sa pôžičky pre pána Šipku uverejňujeme teraz.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. v mene slušných občanov mesta Sereď. Zároveň sa ospravedlňujem za anonymné poďakovanie, no situácia v meste mi nedovoľuje inak.

  2. To si s nimi už nikto neporadí? Dokedy budú skúšať našu trpezlivosť? Už viacerí na takúto arogantnosť doplatili. Všetkému raz býva koniec.

  3. Pýtam sa, kam to až primátor Tomčányi svojimi metódami doviedol toto mesto, keď sa už jeho obyvateľ bojí podpísať aj pod poďakovanie? Myslím, že ani komunisti nedokázali vytvoriť toľko strachu, ako dnes vládne v tomto meste.

  4. Myslim ze to neni zo strachu, ale ked tu citam ako sa anonymne ludia urazaju, a nadavaju, ohovaraju….tak sa ani tomu dotycnemu necudujem. Ja nemam problem komunikovat s kymkolvek o comkolvek, ale urazky od anonymov , to teda nemusim. Keby sa dalo prispievat len registrovanym a pod overenym menon alebo cez FB konto bola by to kulturnejsia komunikacia….ale to by to asi nikto necital. Ludom sa paci citat ako si tu poniektori anonymovia vypisuju.

  5. Pre ďakujem. Chcem vás poprosiť môžete napísať ako ste to myslel s tým že situácia v meste vám nedovoľuje inak. Píšete tak zo strachu či obavy alebo si myslíte že nie je slušné sa podpísať?

    Stačí ak napíšete jedno slovíčko zo strachu, z obavy alebo ničoho sa nebojím.
    Ďakujem za ochotu a odpoveď

  6. Anonym 20. februára 2020, 8:45 at 8:45 – mozno nazretie do obsahu niektorych vysetrovacich spisov a uzneseni by Vam aku taku odpoved na otazku dalo…

  7. Pán Hracho
    Navrhujem vám urobiť skúšku správnosti. Čo vy na to? Neviem či ste podnikateľ, a staviate tu domy, ale ak áno, navrhujm vám zadať si u pána Majka ale na pol roka reklamu, aby si to stihol malý Kočner všimnúť. Ak budete mať tú odvahu a máte nejaké väzby na mesto, tak veľmi rýchlo zistíte, že ste urobil neodpustiteľnú chybu.

  8. prehajte si záznam z posledného rokovania a pozorne počúvajte.
    p.Krajčovič sa predsa vyjadril,že bol upozornený či nebude obmedzovaný, odpoved – No nie. a odpovedzte si sami…

  9. Napriklad preto, aby ste si urobil skúšku správnosti. Alebo pre to, že SOL číta denne niekoľko tisíc ľudí hlavne zo Serede a okolia, čo sú vaši potencionálny klienti.

  10. Mám osobné a nie dobré skúsenosti s praktikami vládnúcimi v tomto meste. Stačí sa znepáčiť a máte smolu. Za Vranoviča toto čo tu je dnes určite nebolo.
    Za jeho éry sa nikto nebál na SOL napísať poďakovanie lebo situácia v meste mu to dovoľovala.

  11. Dobrý deň, vidím že moje anonymné poďakovanie rozpútalo debatu. Boli sme v našej rodine vychovaní nehambiť sa za svoj názor. Preto to ospravedlnenie
    Anonymne píšem z dôvodu že nie je povinná registracia a preto aj kultúra komunikácie je taká aká je.
    Pracujem a podnikám v Seredi, tak isto deti chodia do škôl v Seredi. Už sme si toho užili z dôvodu vyjadrenia svojho názoru, príp. môjho pracovného úspechu. /Beriem to ako súčasť života/

    A bolo to písané hlavne z dôvodu zamyslenia sa kde a ako žijeme. To nie je problém len v Seredi, ale celospoločensky. Nemám záujem nikoho urážať.
    Tie výzvy ak budem mať možnosť a prilezitosť pre primátora podpíšem osobne. A mal by podľa môjho názoru každý slušný občan mesta Sered. Je veľa občanov v Seredi, ktorí majú iný názor no boja sa vyjadriť ale aj podpísať ! A o tom Vám nemusím vôbec rozprávať.

  12. Možno z rovnakého dôvodu ako PR článok na Seredsity. A ako bonus k tomu by ste vyskúšal, či tie reči o ješitnej vrchnosti sú pravda 🙂

  13. pan Hracho Seredcity je realitny portál? Alebo to máte len také silácke reči? Zavolajte tomu Majkovi objednajte si serioznu reklamu a dokázte se ste nemal iba silácke reči

  14. Poznám ľudí ktorí v debate povedali že obdivujú Majka za to čo robí ale netrpeli by tak ako on.Sereďské Brucho sa snaží onlajny zničiť už dlho a viem že nechápe že sa mu to nedarí.Počul som o snahách nielen proti Majkovi ale aj iným podnikateľom ktorí sa boja hovoriť nahlas.Martin je zákerák a pomysychtivec a on nepozná neutralitu je len on a on.Už sme viacerý pochopili že stačí s ním nesúhlasiť a stáva sa človek jeho neprijateľom.Ľudia nechápu Martina a ľudí okolo neho lebo raz im to policajti zrátajú.Nebude mať dlho kamošov na prezídiu a prokuratúre.Moc ľudí čaká na to keď to začne aby mohli hovoriť bez strachu o svoju budúcnosť a majetok.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img