ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Zápasy družstiev BK Lokomotíva Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sobota 8.2.2020

Starší žiaci U15

Zápas č. Z85

ŠBK Junior Levice – BK Lokomotíva Sereď 70:88 (12:23, 34:42, 49:62)
Rumpík 26 (TH 8/6, 2 trojky), Šimko 17 (3/2, 1 trojka), Náhlik 15 (6/5), Broškovič 12 (4/3, 1 trojka), Bachorík 10 (4/3, 1 trojka), Mizera 5 (5/1), Andrášik 2 (1/0), Barina 1 (2/1).
Trestné hody družstvo 33/21, 5 trojok.

Tento víkend nás čakali posledné zápasy základnej časti. V zápase s Levicami sme vedeli, že ide o veľa, pretože body zo zápasu si berieme do ďalšej fázy súťaže. Z pohľadu útoku sme hrali od začiatku veľmi dobre, dobre sme rotovali loptu a premieňali otvorené pozície. Prvý polčas bol však z pohľadu obrany veľmi slabý a aj keď sme vedeli, že Levice stavajú hlavne na dvoch hráčoch, aj tak sme im nechali veľmi veľa priestoru, aby sa chytili do zápasu. V druhom polčase sa už k útoku pridala aj obrana a slušným výkonom sme dokráčali pre dôležité víťazstvo.

Tréner: Patrik Sarna

 

Nedeľa 9.2.2020

Mladšie minižiačky

V nedeľu sme predohravali zápas v neďalekej Trnave. Súpera sme poznali a vedeli sme čo môžeme čakať. Do zápasu sme nastúpili veľmi dobre, po 4 minútach sme vyhrávali 8:1. Súpera sme zaskočili no nie na dlho. Štvrtinu sme síce vyhrali ale len veľmi tesne 9:8. To ako sme hrali v prvej štvrtine sa vôbec ale nepodarilo vniesť do druhej štvrtiny kde si super urobil bodový náskok, ktorý sme po polčasovej prestávke síce začali sťahovať ale nedarilo sa nám premieňať strelecké šance. Začali sme faulovať a tým sme dali súperovi možnosť získať lacno body. Zápas sa nám nepodarilo dostať do svojich rúk a zvrátiť výsledok. Nakoniec super zaslúžene vyhral o 12 bodov. Dievčatá podali dobrý výkon ale do budúcna sa musíme naučiť hrať pod tlakom.
Trénerka: Stanislava Henčeková

Starší žiaci

Zápas č. Z89

BK Junior Komárno – BK Lokomotíva Sereď 60:82 (14:20, 35:43, 50:62)

Rumpík 40 (TH 8/6, 4 trojky), Mizera 13 (1 trojka), Bachorík 7 (1 trojka), Andrášik 7 (1/1), Barina 4, Jozek 4, Sarkányi 4, Melicher 2, Mečiar 1 (2/1)
Trestné hody družstvo 11/8, 6 trojok.

Do nedeľňajšieho zápasu proti Komárnu sme nastúpili v značne oslabenej zostave. Bez opôr Broškoviča a Šimka, ktorí dostali voľno, Náhlika, ktorý išiel hrať za Trnavu vo svojej kategórii a ďalších 5 chalanov, ktorí majú zdravotné problémy. Vytvoril sa tak veľký priestor pre ostatných, ktorí v predchádzajúcom zápase nedostali toľko priestoru. Treba povedať, že až na nejaké chyby na doskoku na ktorých treba popracovať, chalani odohrali veľmi dobrý zápas a zaslúžene zvíťazili. Postupujeme teda do nadstavby o 1. až 8. miesto, kde budeme bojovať s tímami z východného Slovenska o čo najlepšie umiestnenie pred záverečným finálovým turnajom.

Tréner: Patrik Sarna

Mikroliga

9.2.2020 sa uskutočnilo ďalšie kolo mikroligy, tentokrát v Bratislave za účasti maďarského Gyóru a bratislavského družstva Slovan Bratislava a nášho družstva z CVČ Komenského Sereď. Zúčastnilo sa 17 detí.
Tréner: Miloš Procházka

Utorok 11.2.2020

Mladší žiaci U13

Zápas č. A56

Inter Bratislava „čierni“ – BK Lokomotíva Sereď 69:38 (15:18, 36:22, 57:26)
Vranovič 14 (TH 5/2), Majerník 14 (2/0), Kiss 6, Hrubý 2 (4/2), Écsi 2, Mizerík 0 (2/0).
Trestné hody družstvo 13/4. 

Zápas č. A59

Inter Bratislava „čierni“ – BK Lokomotíva Sereď 72:17 (18:7, 33:11, 56:15)
Kiss 7 (TH 5/3), Majerník 2, Vranka 2, Hrubý 2 (4/2), Hodorovič 2, Écsi 2 (2/0)
Trestné hody družstvo 11/5.

Kým v novembrových zápasoch naši chlapci do 13 rokov, vo vzájomnom meraní síl, prvý zápas prehrali (50-79) a druhým prekvapili celé basketbalové Slovensko v podobe víťazstva (69-64) nad aktuálnym Majstrom Slovenska (ročník narodenia 2007), tentokrát ťahali za kratší koniec. V prvom zápase sme ešte dokázali vzdorovať súperovi, ale kvalita herných činností bola na strane súpera. V poslednom zápase základnej časti tejto fáze súťaže, dali priestor tréneri všetkým hráčom na lavičke a potvrdila sa maximálna dominancia hráčov súpera. Nič to však nemení na fakte, že práve tieto dve družstvá postupujú do finálovej skupiny Západnej oblasti SBA, kde obidva tímy určite zabojujú v priamych súbojoch o postup na júnové majstrovstvá Slovenska 2020, v kategórii U13.
Tréner: Jozef Ištok

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img