ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

AKTUÁLNE: Tragédia na Myjave – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes v dopoludňajších hodinách prišlo v meste Myjava na ul. Staromyjavská počas zlých poveternostných podmienok k vyvráteniu autobusovej zastávky, následkom čoho boli zranené dve maloleté osoby.

Jedna z nich po prevoze na lekárske ošetrenie zraneniam podľahla a druhá maloletá osoba sa nachádza v kritickom stave.

K príčinám a spôsobu odpútania autobusovej zastávky sa vyjadrí znalec príslušného odvetvia.

Na mieste prebiehajú procesné úkony.

zdroj: Polícia SR

– – –

AKTUALIZOVANÉ 05.02.2020

Vyjadrenie samosprávy k tragickej udalosti

Rovnako ako celé Slovensko, aj Myjavu v týchto dvoch dňoch potrápilo veterné počasie, ktoré nám spôsobilo niekoľko komplikácii v podobe polámaných konárov či vyvrátených stromov. Dnešná udalosť, kedy silný vietor vyvrátil prístrešok autobusovej zastávky pri nemocnici a ten pripravil o život dieťa a druhé ťažko zranil, nás veľmi zasiahla a zarmútila. Celá vec je v šetrení polície a samospráva okamžite prijala opatrenia na kontrolu všetkých ostatných prístreškov, zariadení a stromov, ktoré by mohol silný vietor poškodiť. Je nám to veľmi ľúto, vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine dieťaťa a sme pripravení jej akokoľvek pomôcť v tejto ťažkej životnej situácii.

Zdroj: www.myjava.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dalsia tragedia, pri ktorej si to odniesli dve nevinne deticky a ich rodiny.

    Je potrebne, aby stat zasiahol do pravomoci samosprav a to tym, ze urci priority, ktore SAMOSPRAVA MUSI UROBIT vo verejnom zaujme a az nasledne financovat veci ako futbal a pod.

    Bezpecnost obyvatelov MUSI BYT PRVORADA !

    Bolo by zaujimave zistit, co vsetko poslanci z verejnych zdrojov zadotovali. A nasledne sa zaobert tym, ci vcasnym investovanim do verejneho majetku mohli tragedii predist. To samozrejme plati v momente, ak sa jedna o majetok mesta.
    – – –

    Z tejto tragedie by sa mali poucit aj poslanci a vedenie mesta v Seredi a v ostatnych samospravach. Verejne financne zdroje totiz prioritne MUSIA SMEROVAT do riesenia bezpecnosti a investicii realizovanych vo verejnom zaujme.

  2. Mazes majko, mazes? 6. februára 2020, 10:11 at 10:11 – jediny traged si Ty s fobiou, ze tu nieco robim ja. Ja nie. Keby ja, tak by si nepisal.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img