ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Ženu na železničnom nástupišti v Gáni zachytil prichádzajúci vlak

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ATE |MM|  Leteckí záchranári z Nitry boli dnes ráno privolaní do galantského okresu, k železničnej stanici v obci Gáň. Rýchly prevoz do nemocnice potrebovala 20-ročná žena, ktorú na železničnom nástupišti zachytil prichádzajúci vlak. Utrpela vážne poranenie hlavy a ďalšie mnohopočetné poranenie po celom tele. Primárne zdravotné ošetrenie jej poskytli privolaní pozemní záchranári, následne ju odovzdali do starostlivosti posádke leteckých záchranárov. Na umelej pľúcnej ventilácií bola letecky transportovaná do Fakultnej nemocnice v Nitre, kde bola v kritickom stave odovzdaná do rúk lekárom oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Seredanka….Pre Betka:. Čo toľko zla plujete zo seba?!? Aký človek taká reč. Hambite sa !!!!! Nech Ťa mladá dáma len bojuje .skoré uzdravenie.

  2. Ako viem tak je to tam dostatočne vyznačené kde a ako majú stať keď čakajú vlak ľudia …to že niekto sa viem premávať je jeho chýba aj keď želám skoré uzdravenie …ale niektorý ľudia by sa mali zamyslieť nemajú stát blízkosti koľajníc to už sa mohla postaviť rovno na koľaje :))

  3. Ľutujem toho rušňovodiča, cestujúcich vo vlaku, ktorí meškali za svojimi deťmi či do práce. Ak to dievča pozeralo do mobilu, možno malo aj sluchátka a počúvali hudbu. Snáď sa mobilu nič nestalo.

  4. Ľahko sa súdi a komentuje, keď neide o niekoho vám blízkeho. Verím, že keby to tak nedajbože bolo, tak aj ten primitivizmus s mobilom by ste si odpustili. Dnes ste hrdina tu na internete a zajtra sa vám môže celý život behom chvíle zmeniť a rozpadnúť. Prosím, myslite na to ešte pred tým, ako vynášate nad niekým alebo niečím súdy.

  5. Vystupovala z vlaku a na druhej koľaji išiel další, ci už bola unavená alebo hocičo, okolnosti sú teraz ukradnuté. Ide o to aby to prežila ! Tak si blbe komenty odpustte

  6. Počuvajte vy kokoti a piče čo tu komentujete jak mudrlanti sveta vy sa už uvedomte čo tu píšete keby išlo o vašu dccéru syna alebo kohokolvek blízkeho tiež by ste mali takýto istý prístup????Hocikedy sa vám može prihodit neštastie a neznamená to ýe musíte byt na mobile alebo nedávaj pozor tak sa láskavo už spametajte a uvažujte že jej rodina je na to velmu zle teraz a hlavne jej rodičia tak trošku ucty rešpeknu a pomoci im nezaškodí. Ešte raz spametajte sa!!!!!

  7. Počuvajte vy kokoti a piče čo tu komentujete jak mudrlanti sveta vy sa už uvedomte čo tu píšete, keby išlo o vašu dcéru, syna alebo kohokolvek blízkeho, tiež by ste mali takýto istý prístup????Hocikedy sa vám može prihodit neštastie a neznamená to, že musíte byt na mobile alebo nedávat pozor, tak sa láskavo už spametajte a uvažujte, že jej rodina je na tom velmi zle teraz a hlavne jej rodičia, tak trošku úcty, rešpektu a pomoci im nezaškodí. Ešte raz spametajte sa!!!!!

    Odpoveď

  8. Nikto z nás tu neni od toho aby tu riešili okolonosti nehody. Hlavne je že to prežila a taktiež múdre reči si nechajte pre seba , som zvedavá že keď sa stane niečo vo vašej rodine ale vášmu Známemu/známej či budete tiež takto “prijemne premúdrelí “….

  9. Seredanka. Pre Veronika. …stupiditu a odsudzovanie môže vypustiť len obyčajni hlupáci ktorí nevedia čo činia!!!! Aký právom si dovoľujeme útočiť na to mladé žieňa. Nikto nikdy nevieme čo nás môže počkať. Tak sa láskavo Vy úbožiaci nad sebou zamyslite.

  10. Ano, je to nešťastie.
    Informáciu mám o tých čo čakali na ten vlak a presne videli ako to bolo – čumela do mobilu keď išla cez kolajnice.
    Jazdím každý deň autom po cestách. Keby som nedával sakramentský pozor ,tak dnes by som mal na svedomí už x trulov s mobilom alebo sluchátkami na ušiach čo idú cez prechod ako trotlovia- hluchý slepý ,vôbec nepozerajú kam kráčajú.

  11. Myslim si, ze je jedno kto to bol. Rodina a kamarati vedia o koho sa jedna a myslim si ze to staci… my co ju pozname nemame potrebu to dalej rozširovať lebo vieme ako sa cítia jej najbližší a nie je prijemne keby kazdy vie o koho sa jedna, teraz je najdôležitejšie nech sa da dokopy

  12. Ty si velmi jebnutý alebo jebnutá tvoja mama može banovat že ta porodila ty potrat takéto reči si nechaj na svoju mater a nie na nu!!!

  13. Je mi zle, ked vidím ako niektorý jebnutý ludia takto komentuju. Vy čo nemáte svoju rodinu ??nemáte deti???nemáte matky a otcov ?vy máte vôbec chrbtovú kost?? Fuj hanba vám, toto keby vidia vaši rodičia určite by neboli dva krát nadšený aké zmije majú doma..Takže vám hovorím vemi rlýchlo sa spametajte…!!!!!!!

  14. Presne dnešná mládež len do mobiloch čumi ..mrzí ma čo sa stalo chápem ako sa to moselo dotknúť jej rodiny ale popravde veľa ľudí tu p****je že keď neviete tak nemudrujte ..tak lebo vy o Tom viete dostatočne veľa 🙂keď to tak používate že tu mudruju tak mosite vedieť že budú aj svedkovia a určite povedia pravdu ako čo bolo …skóre uzdravenie 🙂

  15. Doslo k neskutocnej tragedii, ktorej pricinou s najvacsou pravdepodobnostou je nepozornost a nedostatocne uvedomenie si nebezpecenstva vyplyvajuceho zo sluchatok v usiach na ulici, priechode pre chodcov ci venovaniu sa SMS-kam, socialnym sietam ci e-mailom vtedy, ked je nevyhnutne bezpecne fungovat v realnom zivote.

    Opatovne musim povedat, ze zlyhava PREVENCIA, ktorej by sa mal venovat stat, zeleznice a spravcovia komunikacii a to hlavne v mestach a na dedinach – teda samospravy.
    Ako to robia v inych krajinach vacsinou Slovakov z dovodu predsudkov odsudzovanych a oznacovanych za zaostale, prinesieme v clanku.

    Slecne skore uzdravenie a diskutujucim rozum a empatiu pri pisani prispevkov do diskusie!

  16. No je to nešťastie, určite majú pravdu tí čo reagujú na prihlúple komentáre, naozaj inak by sme hodnotili ak by sa jednalo o nášho blízkeho. Nedá sa však nedodať, že akosi pri tom všetkom súcite zabúdame na tých, ktorým aj keď nie vlastnou vinou takáto udalosť skomplikuje život na mesiace, roky a nebodaj celý život. Čítal som spoveď rušňovodiča ktorému samovrah vkročil pod vlak. Psychicky sa zrútil, prišiel o prácu a dlho sa otriasala aj jeho rodina. Aj ako vodiči sme svedkami podobných situácií ktorým sa jednoducho nedá rozumieť. Úplne ma šokujú mladí ľudia, ktorí s mobilom v ruke a slúchadlami v uchu bohorovne vstupujú do vozovky nerešpektujúc základné fyzikálne zákony. Dokonca matka s dieťaťom z parku v Seredi rovno k autobusáku strkajúc dieťa pred sebou priamo mne a protiidúcemu pod kolesá. Nemohol som inak ako stiahnuť okno a uľaviť si slovne dotyčnej pretože iba to že mám v aute kameru by ma asi zachránilo od kolotoča súdov vďaka blbcovi. A to ide leto a zasa vodičov čaká psychologický súboj s korčuliarmi „kontrolujúcimi“ šírku jazdných pruhov smerom na Šúrovce. A keď som sa naposledy „pomáhačov a chráničov“ spýtal či by nemohli v rámci spomenutej prevencie aj týchto účastníkov cestnej premávky skontrolovať ako nás vodičov tak iba trápne pokrčili ramenami. Vraj veď mám byť teda zodpovednejší keď nechcem mať problémy. Asi to je tá prevencia.

  17. Nech už boli okolnosti akékoľvek, prišlo k nešťastiu. Zranením na to doplatilo len samotné dievča. Myslím že každý z nás urobil vo svojom živote nejakú chybu. Preto som znechutený z niektorých komentárov a dievčati želám skoré uzdravenie.

  18. Tvoj prispevok je plny ucty a respektu, mila diskutujuca.. Co toto je za dobu, ze takto dokážete pisat? Ako chces dosiahnut respekt, ked v jednej vete mas tri vulgarnosti? Citas sa??

  19. Ah Milý Janko, Keby si sa nenarodil asi by bolo svet o niečo lepší. Tu máte možnosť vidieť, kam dnešný svet speje. Holka v umelom spánku, bojuje o žiovt a ty tu hádžeš na ňu špinu? Je jedna z mladých ľudí, ktorá sa držala od všetkého ďalej. Takze ina toľko, že z tvojho komentu nikto nezmúdrie. Nech sa ti v živote darí, karma vždy dobehne koho má.

  20. Prosím ľudí, ktorí sa ráno zúčastnili tejto tragédie, aby mi poskytli bližšie informácie. Za každú správu budem vďačná. Ďakujem

  21. Poprosím “nežobrite” tu o informácie, na čo Vám budú? Prípad riešia orgány činné v trestnom konaní a nemusí sa tu nejaký anonym hrať na detektíva.

  22. A ty sa uvedom, že čo ak niaký rodinný člen chce zistiť info ktoré ešte nevie ???
    Informácie sa najlepšie šíria cez internet tak tu neskáč do ludí

  23. Mozte sa vsetci hambit ktori riesite a obvinujete to mlade dievca, v 20. Rokoch sme boli este deti, nepozorný, ale to je jedno pretoze nehoda sa stane aj tym naj obozretnym ludom. Dolezite je aby sa ztoho dostala!! Bojuj Karin!

  24. Pre Veronika: skor tvoja mater moze banovat co porodila. Vyjadrovanie stvrtej cenovej. Radsej sa douc gramatiku a nenadavaj tu ludom do p**jebanych. Nechapem preco admin nemaze taketo komentare

  25. Pre anonyma 6. februáta 11.05 len toto : ty lopata to píšeš o sebe že by ťa mal administrátor zmazať????? Však rozmýšľaj ak vieš čo to je!!!!!Len nech admin nechá príspevky ako je tvoj aby sme vedeli čo za debilov medzi nami žije!!!!!

  26. Je to veľké nešťastie ale bohužiaľ dievča si za to môže samo. Mala v ušiach slúchadlá a to je fakt a nevenovala sa tomu čomu mala. Nepozornosť ju stala minimálne zdravie lebo ak to prežije nebude už nikdy úplne v poriadku. Bohužiaľ si každý myslí že je nesmrteľný, že sa mu nemôže nič stať a v určitých situáciách sa nevenuje tomu čomu má ale hlúpostiam ako je telefón. Je mi jej veľmi ľúto,rovnako aj aj jej rodiny lebo to musí byť strašné pre nich.

  27. Karinka je silna a ona to zvladne. Vela sil prajem rodine. Bude ju potrebovat. A vy mlady si prosim davajte pozor. Pozerajte sa kolo seba . Fakt vam nic na tom internete neuje 🙁

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img