ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Dozerali sme na pokojný priebeh zhromaždenia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KRPZ Trnava |MM| Dva protichodne naladené tábory občanov sa zišli na námestí v Senici. Aby nedošlo k narušeniu verejného poriadku, príslušníci Policajného zboru spolu s mestskou políciou dohliadali na bezpečnosť všetkých.

Polícia využila aj činnosť antikonfliktného tímu, ktorého úlohou bolo najmä komunikovať s účastníkmi zhromaždení a vhodnou formou tak predísť prípadným možným konfliktom.

Zhromaždenia v Senici prebehli bez narušenia verejného poriadku a ľudia sa v pokoji rozišli domov.

Aj dnes budeme pri Vás počas zhromaždení v Trnave a Piešťanoch.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pri tom LSNS mal uplne pokojné mítingy..bol som tam pozriet s dcéru a zo ženou v Nitre..Jedine kto tam vyhukoval spoza policajtov..nejaký trágedy že zastavme stranu buzerantov😃 a tým myslel LSNS..S nejakým napisom stop LSNS..A hlavne že homosexualov si zastavaju..a opilci vyhukuju krizom krazom..oni vlastne ani nevedia naco tam boli..len zastavme fasizmus a buzerantov..tak dotycný vyhukovali..😄

  2. Čo si ty o tom myslíš , je irelevantné. Polícia zo zákona musí dohliadať na bezpečnosť . Takže treba naštudovať troška zákony 🙂

  3. policia zlyhala v Levoci. Tam bolo co riesit a neriesili. Je na skodu ze policia na Slovensku je spolitizovana. Staci pozriet ucelove stihania Dana, Vaskeho, Fica, Blahu, Rostasa. Naka by nebol zly utvar, ale trebalo by ho precistit od takychto ciernych oviec. A tak isto aj prokurturu. Potom sa mozno veci pohnu na Slovensku spravnym smerom a ludia zacnu verit v nezavisle institucie.

  4. Ľudia neznášajú náckov. To je normálne a chvalabohu sa nájde dosť ľudí, ktorí týmto zakomplexovaným smradom znepríjemnia ich „pokojné“ mítingy, na ktorých pokojne šíria nenávisť, šovinizmus a rasizmus. Ak tomu nerozumieš, tak v procese tvojej výchovy nastala nejaká fatálna chyba.

  5. Ja si myslím v procese asi tvojej vychovy nastala chyba…absolutne vyrývanie zo strany degešov(ps..atd)..tie mitingy boli pokojne pokial sa spodina vasho tipu nezacala prizivovat na mitingu LSNS..

  6. V Levoci mestom pochodovala dosť agresívna dá sa povedať sfanatizovaná romska skupina,podporovana tzv.liberálmi PS a Kiskovcami…padajú im preferencie,tak ukazujú svoju druhú tvár..a koho budem voliť…bud Matoviča,alebo Kotlebu

  7. Môže my niekto z Vás,ako napr.Obyvatel,Seredan,a iní ,ktorí všetkému rozumia a všetko vedia ,vysvetliť,ako by to v budúcnosti bolo na Slovensku,keby sa presadila Kotlebovsky nacionalistická ideológia.?,

  8. Povodne som na teba nechcel reagovat ale ked nieco odomna chces tak najskor vysvetli co rozumies pod pojmom tvojho nazvu Kotlebovsky nacionalistická ideológia

  9. Možno by konečne nastal poriadok,naši spoluobčania by sa možno nerozvážali na luxusných autách,nebolo by toľko nezamestnaných ,možno by bolo menej drog ,a rodina by sa skladala : otec+ matka+ ich spoločné dieťa = potomok a pokračovanie ľudstva,verím že tomu rozumie každý normálny človek ! Ďakujem za pochopenie 🙂

  10. No to ako vedia spraviť poriadok ukázali v BB kraji..:-D..ani tam ich už nechcú, nezamestnanosť máme najnižšiu v histórii a navyše tu pracuje polka balkánu a o tradičnej rodine by nám mohol prednášať sám vocca, ten ide v tomto smere najväčším príkladom..:-D..a teraz bez srandy: je tam niekto za koho by sa nemuseli hanbiť? Nesedel v kriminále, nema po tele vselijake kríže, ovlada expertne nejaku oblasť, alebo aspon prácu na pc? koho majú jako odborníkov na zdravotníctvo, školstvo, právo?

  11. Pravda je že naozaj nemáme v štáte žiadne osobnosti za ktoré by sme sa ako občania slovenska nemuseli hanbiť ,to je fakt .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img