ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Väčšina družstiev BK Lokomotíva Sereď odohrala svoje zápasy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sobota 25.1.2020

Mladšie minižiačky U11

Zápas číslo Z25 – 5×5

BK Lokomotíva Sereď – MBK Stará Turá 40:75 (18:42)

Zápas číslo X25 – 3×3
BK Lokomotíva Sereď – MBK Stará Turá 6:14

V sobotu 25. 1. sme v oklieštenej zostave (pre chorobu) nastúpili proti súperovi zo Starej Turej. Aj keď sme proti nim hrali tento mesiac už druhýkrát (prvýkrát na turnaji v BB) vedeli sme že nás čaká ťažký super. Snažili sme sa na tréningu na to pripraviť. Baby sa zomkli a zabojovali aj za tie choré, aj keď sme prehrali tak podali všetky výborný výkon. Pobili sa o každú loptu. Pomáhali si pri bránení. Chcem poďakovať rodičom, že prišli povzbudiť.

Trénerka: Stanislava Henčeková

Starší minižiaci U12

BK Lokomotíva Sereď – BK Inter Bratislava 27:55
Harčár 8, Javor 5, Vranka 4, Bakó 3, Hatnančík 3, Vlkovič 2, Hodorovič 2

B.S.C. Yellow Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 60:13
Vranka 6, Vlkovič 4, Hodorovič 2, Hatnančík 1

BK Lokomotíva Sereď – MBK Karlovka Bratislava 50:24
Hatnančík 14, Harčár 10, Vranka 9, Urbánek 7, Javor 4, Vlkovič 2, Hodorovič 2, Štefánek 2

V sobotu sme s kategóriou U12 cestovali do Bratislavy, kde sme odohrali ligový turnaj proti trom Bratislavským družstvám. Prvý zápas nás čakal náročný super v podobe Interu. Chceli sme s nimi držať krok čo najdlhšie, bojovali sme, no mrzelo nás množstvo zahodených šancí. Vďaka tomu si super vytvoril pred koncom prvého polčasu pohodlný náskok, ktorý sme už nedokázali zmazať aj za veľkej bojovnosti našich hráčov. Druhý zápas sme hrali proti podobne kvalitnému súperovi z B.S.C. Tu domáci fanúšikovia spolu s miniatúrnou telocvičňou vytvorili tlak, cez ktorý sa nám veľmi ťažko vytvárali vhodné situácie na zakončenie. Prestali sme hrať agresívne a keď si to super všimol tak ešte pritvrdil. Druhý polčas sme už pôsobili odovzdane. Posledný zápas, ktorý nás čakal bol proti Karlovke. Po ťažkých zápasoch bolo dôležité chalanov opäť nabudiť, aby zabudli na predošlé prehry a do posledného zápasu išli s tým, že budú pracovať naplno od začiatku až do konca a budú si to užívať. To sa nám podarilo a po veľmi dobrom výkone sme posledný zápas vyhrali.
Tréner: Patrik Sarna

Mladšie žiačky U13

BK Lokomotíva Sereď -Szechényi Kosarlabda SE Gyor 41:36 (10:9, 27:16, 31:25)

BK Lokomotíva Sereď – Szechényi Kosarlabda SE Gyor 50:38 (12:7, 22:19, 39:26)

Naše družstvo podalo vynikajúci výkon v obrane, čím sme si postavili dobrý základ k dvom víťazstvám. Stále však chýba odstavovanie či už po TH alebo z hry. V útoku zase viac kombinácii založených na hoď a bež. Veľa košov sme zahodili pri streľbe z blízkosti koša, čo nás pripravilo o vyšší bodový rozdiel. Vykompenzovali sme to obrovským množstvom získaných lôpt. Výborný výkon podala Donayová doskokmi sa zaskveli Lopašovská a Vaculčiaková.
Tréner: Miloš Procházka.

Nedeľa 26.1.2020

1.liga Starší žiaci U15

Zápas č. Z73

TJ Družba Piešťany „MS“ – BK Lokomotíva Sereď 41:80 (17:23, 25:40, 33:61)
Rumpík 32 (TH 9/7, 1 trojka), Náhlik 12 (2/0), Jozek 10 (2/1, 1 trojka), Mečiar 8, Andrášik 5 (2/1), Zguriš 4, Česár 4, Bachorík 2, Kapustík 2, Mizera 1 (2/1).
Trestné hody družstvo 17/10, 2 trojky.

Do Piešťan na zápas U15 sme vyrazili bez niekoľkých hráčov základnej rotácie. Vytvoril sa tak priestor pre mladších alebo pre tých, ktorí hrajú len krátko a nemajú toľko herných skúseností. Začiatok zápasu nemôžem hodnotiť pozitívne, v útoku sme boli mäkkí a nedôslední, no čo má trápi viac je obrana v ktorej sme opäť hrali veľmi zle. Skákali sme na „finty“ súpera, všade sme boli o sekundu neskôr, stále sme boli za hráčom. To sú základné chyby, ktoré vyplývajú práve z nedostatku skúseností alebo u niektorých z nepozornosti a ľahostajnosti. Druhý polčas sa obraz hry výrazne zlepšil, začali sme bojovať o každú loptu a vrhali sme sa do prihrávok, následne ako to už býva sa nám hralo aj ľahšie v útoku začali sme prenikať do pasívnej, stiahnutej obrany, a neváhali s otvorenými pozíciami. Pevné verím, že budúci zápas budeme hrať takto už od začiatku stretnutia.
Tréner: Patrik Sarna

Mladší žiaci U13

Zápas č.A50

BK Lokomotíva Sereď – MBK Karlovka Bratislava 87:41 (30:4, 50:15, 69:24)
Vranovič 22 (TH 7/5, 1 trojka), Vranka 15 (1 trojka), Majerník 14 (3/2), Kiss 11 (1/1), Bombera 8, Mizerík 4 (6/0), Hatnančík 3 (2/1), Hrubý 2.
Trestné hody družstvo 19/9, 2 trojky.

Zápas č.A53

BK Lokomotíva Sereď – MBK Karlovka Bratislava 109:44 (29:11, 59:18, 80:32)
Vranovič 32 (TH 2/2), Vlkovič 19 (1/1), Kiss 16 (2/1, 1 trojka), Majerník 14 (2/0), Vranka 12 (4/2), Harčár 6 (4/2), Hrubý 4, Mizerík 4 (2/2), Bombera 2.
Trestné hody družstvo 17/10, 1 trojka.

Naši mladí zverenci, v predohrávanom stretnutí, si tentokrát opätovne poradili s technicky a basketbalovo dobre pripraveným súperom. Náš tím zdobila v obidvoch stretnutiach pekná kolektívna a hlavne kombinačná hra v útoku. Nakoľko bola plne podporená výbornou defenzívnou činnosťou v hre na loptu a celkovo v hre 1:1, mohli sme si pripísať ďalšie víťazstvá. Obidve družstvá hrali vo vysokej intenzite, na hranici svojich možností, takže viac ako výsledok nás teší fakt, že sme sa spoločne so súperom posunuli o krôčik vpred, na našej basketbalovej ceste. Posledné dva zápasy základnej časti, odohráme v Bratislave 15.2.2020, s majstrom Slovenska – Interom Bratislava.

Tréner: Jozef Ištok

V nedeľu sme sa s prípravkou zo ZŠ Fándlyho vybrali na mikroligu do Nitry. 

V skromnom počte siedmich statočných sme odohrali dva zápasy, najprv proti Nitre a následne proti B.S.C Bratislava. Úvod bol z našej strany trochu ustráchaný, no keď sa chalani otriasli z nového prostredia začali si to užívať. Každý si zahral do sýtosti a veľmi ma teší, že krôčik po krôčiku je vidiel stále určitý pokrok. Už nedriblujeme dvoma rukami, dokážeme si prihrať, dokážeme predriblovať celé ihrisko a zakončiť, síce nie stále úspešne, ale aj to príde. Na záver turnaja sme si zahrali niekoľko súťaží a s plnými rukami cukríkov sa pobrali domov.
Tréner: Patrik Sarna

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img