ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Komunikácia Danka so Zsuzsovou a Ficove včerajšie video ukázali, v akej hlbokej morálnej kríze sa spoločnosť nachádza

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Posledné udalosti zásadného významu sa v našej spoločnosti udejú tak rýchlo, že je problém monitorovať ich či zaujať k nim akékoľvek stanovisko.

Medzinárodná sieť investigatívnych novinárov Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) z projektu Kočnerova knižnica niektorým novinárom sprístupnila ďalšie šokujúce informácie a rozhovory najvyšších ústavných činiteľov SR.

Z posledných informácií publikovaných včera vyplýva, že predseda NR SR Andrej Danko vyslovene klamal o svojich kontaktoch s obžalovanou z objednávky vraždy novinára Kuciaka a jeho priateľky Aleny Zsuzsovej. Aj v tomto prípade verejnosť môže vidieť, čo za morálny a ľudský odpad vedie našu krajinu a spolu tvorí zákony, ktorými sa my bežní občania musíme riadiť.

Zdroj: FB Zomri
Zdroj: FB Zomri

V prípade Danka nevidím za najnebezpečnejšie to, že fešandu Zsuzsovú chcel bozkávať všade a stráviť s ňou konečne celú noc – každý z nás má iný vkus. Problémom v prípade Danka je jeho ústavná funkcia, ktorá je druhou najdôležitejšou v štáte. A problémom dnešného dňa a v prípade samotného Danka jeho života a ďalšej kariéry nielen ako politika, ale aj ako advokáta, je a trvale bude fakt, že ani po prevalení sa kauzy, v ktorej už niekoľko dní prebieha súdne konanie z pozície predsedu NRSR verejne klamal o svojich kontaktoch so Zsuzsovou a zatĺkal ich komunikáciu.

Predseda NR SR Andrej Danko rovnako ako v minulosti ani teraz nesklamal a verejnosť neprekvapil verejným ospravedlnením sa a okamžitým odstúpením z funkcie ale vyhlásením, že sa jedná o porušenie ľudských práv, ku ktorému malo prísť zverejnením jeho komunikácie s obžalovanou z objednávky vraždy dvoch mladých ľudí.

Len povestnou „čerešničkou na torte“ v tomto kontexte vyznieva včerajšie verejné vyjadrenie expremiéra a predsedu SMERU SD Roberta Fica, ktorý rovnakou rétorikou neodsudzuje toho, kto morálne a eticky zlyhal, ale tých ktorí zlyhanie odhalili a vo verejnom záujme na neho upozornili občanov krajiny, ktorí život týchto ľudí svojou prácou a odvádzanými daňami dlhé roky financujú.

MÉDIA BRUTÁLNYM ZÁSAHOM DO SÚKROMIA PREDSEDU PARLAMENTU PREKROČILI VŠETKY HRANICE!

Gepostet von Robert Fico am Dienstag, 28. Januar 2020

Spoločnosť je po 12 ročnej vláde skorumpovanej bandy politikov sľubujúcich nám zodpovednú zmenu, na kolenách a v totálnom morálnom úpadku. Trúfa si vôbec niekto odhadnúť ako dlho budeme naprávať škody spôsobené arogantnými mafiánmi a zločinecké praktiky kryjúcimi skorumpovanými politikmi?

Dnešné ranné správy priniesli informácie o domových prehliadkach vykonávaných policajným útvarom NAKA u bývalej štátnej tajomníčky za SMER SD, sudkyni a Kočnerovej opičky Jankovskej, jej sestry a dokonca aj u „podnikateľa“ Bodora. – NESKORO !! Ak títo ľudia majú IQ vyššie ako priemerný pacient psychiatrickej liečebne, za mesiace počas ktorých im muselo byť jasné, že rabovanie zo spoločného a ich neobmedzená vláda končí, určite u seba doma a vo svojich firmách dôkladne pozametali a policajti z NAKA s najväčšou pravdepodobnosťou pri  rannej razii našli akurát tak pripravené obložené chlebíčky a teplú kávu na stole.

Jedna správa, resp. posolstvo je ale veľmi dôležité. Smeruje k policajtom prokurátorom a sudcom aj na nižších úrovniach riadenia polície, prokuratúry a súdov z ktorého by malo byť jasné aj skorumpovaným, arogantným a zákerným komunálnym politikom tváriacim sa ako neobmedzení vládcovia na obciach a mestách, že nestojí otázka či pravda vyjde najavo a nimi napáchané špinavosti budú potrestané, ale kedy sa tak stane.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Už aby tí chlapci z NAKY prišli aj na MU v Seredi. Keď už inak nie, nech sa zastavia aspoň na kávičku.
    Malý Kočner by im mal tiež čo povedať.

  2. Lipšič 29. januára 2020, 12:00 at 12:00 – Lipsic ma dnes moze zaujimat vylucne ako sukromny advokat – ak budem potrebovat od neho zastupovanie. Ako fyzicka osoba rovnako ako ja, moze chciet fajecky, chodit po bordeloch a pod. s PRAVOM NA OCHRANU SUKROMIA.

    Ak bude v ustavnej funkcii a bude riadit sta, ci spravovat veci verejne vo verejnej funkcii, budem o nom pisat s rovnakou mierou kritiky.

    Ale nic nebrani Vam vystupit z anonymity a napisat prakticky cokolvek – a zodpovedat za to.

  3. Mesiac pred voľbami sa zrazu objaví niečo taketo. Keď to mali už rok u seba tak prečo to nebolo zverejnené skôr ? Presne v deň keď sa prevalilo že ľudia kandidujúci v PS prejavovali v minulosti rasistické názory a o pár hodín na to aktuality vypustili Dankov telefónny záznam.
    A čo vlastne ten telefonát dokazuje ? Absolútne nič. Keď som slobodný a napíše mi dáka žena s pekným profilom a peknými fotkami tak prečo by som jej neodpísal a nedal svoje číslo ?
    Kam až novinári zájdu nabudúce ?
    Koľko ľudí v minulosti trávilo čas na pokeci a vypisovali rozne flirt frázy ženám ktoré poznali len na zaklade toho čo mali v profile alebo podľa nicku.
    Novinári na SVK prerážajú absolútne dno.

  4. Názor 29. januára 2020, 16:30 at 16:30 – suhlasim s Vami – kazdy z nas moze flirtovat, telefonovat, chodit po bordeloch – ak som slobodny (alebo to manzelka toleruje) a ak NIE SOM druhy najvyznamnejsi USTAVNY CINITEL STATU.

    NEsuhlasim, ze novinari na SVK prerazaju absolutne dno. To prerazaju obcanmi plateni „politici“ a to od najvyssej politiky, az po komunalnu. Oni tuneluju verejne financne zdroje, oni sa nechavaju korumpovat, oni podpisuju nevyhodne zmluvy, nezakonne vyplacaju odmeny, diskriminuju nepohodlnych obyvatelov a zvyhodnuju „svojich ludi“.

    Novinari to ODHALUJU A POUKAZUJU na ich spinavosti.

  5. Áno,spoločnosť sa nachádza v morálnej kríze,ale Vy všetci k nej patríte,a nie ste žiadna výnimka,je to skutočne tak,a nerobte sa lepsimi,nie ste,ľudia to vedia a cítia

  6. jak že teraz mesiac pred voľbami?…veď to už je už x rokov kauza za kauzov….Lesostav, povýšenie na kapitána, opísana rigorozna práca….to majú novinári teraz prestať písať pretože je mesiac pred voľbami? Jeden z najvyšších ústavných činitelov,ktorý to hrá na „tradičnú rodinu“ si vypisoval s občalovanou z vraždy a ak o tom informujú novinári tak „prerážajú dno“? To vážne? Nie sú to práve politici ktorí to dno prerážajú….Fico to robí geniálne, namiesto toho aby ludia vnímali ich prešlapy a kauzy tak hnev verejnosti obracia k novinárom, ktorí o tom informujú…..ideálne pre vás by asi bolo aby sa všetky kauzy ututlali a verejnosť by sa o ničom nedozvedela…dúfam že sa to nestane a zároveň sa desím toho, čo všetko verejnosť ešte nevie…

  7. Je mi jedno či je to danko, Fico, Kiska, alebo truban. Ale ako je možné, že súkromnú korešpondenciu tý špinavci vytiahli na svetlo sveta? To kde žijeme? Ja byť na mieste toho nešťastníka tak by som ich žaloval! Čo si už dovoľujú tie špiny písalkovské, tak to je vrchol! Nemajú chrbrovú kosť. Je to hotový bananistan. Potom sa nečudujem, že niektorím pisálkom niekto ublíži.

  8. Pan Majko máte v článku dosť zásadnú chybu keď píšete,citujem:“ ….Danko vyslovene klamal o svojich kontaktoch s obžalovanou z objednávky vraždy novinára Kuciaka a jeho priateľky Aleny Zsuzsovej….“
    Inak sa s obsahom vášho článku stotoznujem.

  9. P. Redaktor ste oneskoreny liberalny vtácik ale v pohode. Preco nepisete o Lipsicovej komunikacii a konkakte so Zsuzsovou? Lebo Vam to pravda nedovoli?

  10. Seeker 30. januára 2020, 9:09 at 9:09 – pan diskutujuci, namiesto pozerania obrazkov si precitajte text a az nasledne piste prispevky. Ak nepochopite obsah, prosim presunte sa do ineho media pisaneho na urovni Vasho chapania. Dakujem.

  11. jooj, zaujimavy je ten telefonat Danka, ale myslim si ze su aj zaujimavejsie nahravky na stole. Len to nevyhovuje liberalom, opozicii a ich tajtrlikom novinarom aby sa zverejnili. Ludia uz nastastie zacinaju prekukavat tieto praktiky a vidia ze vsetko co sa zverejnuje je jednostranne. Cize snaha novinarov spinit ludi z vlady sa zacina voci nim obracat. Nie vetci ludia su liberalne ovce a nevedia si zratat dva a dva.

  12. ty tupe hovno, co cakas v clanku, ktory pojednava o tom ako sa dal danko nachytat kuwou kocnera? danove priznanie matovica?
    Sak ked si ich prekukol, mas moznost o tom pisat.Ten hnusny Majko ti to dovoli aj priamo tu.

  13. Musíš to brať tak že presne tyto novinári nie sú slobodní a nezávislí. Píšu presne to čo sa od nich vyžaduje a za to dostávajú peniaze.
    Keby len raz skúsili napísať a uverejniť nezávislý článok tak na druhý deň sú bez práce a ešte aj verejne označení za kolaboranta cudzej vlády a podobne.

  14. Názor 30. januára 2020, 13:13 at 13:13 – netusim nakolko ste neslobodny Vy a neriesim ine media.

    Tu ale nevydavajte svoje domnienky za fakty. O plateni novinyrov piste tam, kde sa to deje.

  15. seredan 30. januára 2020, 11:55 at 11:55 – v kontexte Vasej komunikacie nepredpokladam ine zmyslanie.

    Ale predsa len, skuste pod svojim menom napisat, ci je podla Vas normalne v priamej suvislosti a preukazanej komunikacii predsedu NR SR Danka so Zsuzsovou pisat o pripadnej komunikacii napr. obcana Novaka kludne aj s rovnakou Zsuzsovou.

    Ja len ze ci sa pod tie hluposti aj podpisete…

  16. no ty si toho teda prekukol…Kočner a spol. potrebovali ludí, ktorí pre nich dokážu niečo vybaviť, opozičný politici sú im k ničomu….ak by si si pamatal viac ako pár rokov dozadu tak by si si spomenul aj na to jak novinári informovali o ranajkach Sulíka s Kočnerom, kauzach gorila, vláčiky, sasanka a dalšie pravicové kauzy…..dnes vyrábajú kauzy Smer a SNS tak je snád logické že o tom novinári informujú….

  17. Subject:
    Správa o nahrávke medzi Dankom a Zsuzsuovou sa objavila na liberálnom webe Aktuality.Sk s týmto oznamom:
    „Nahrávky sme získali vďaka dátam od medzinárodnej siete investigatívnych novinárov Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP). Tá ich sprístupnila skupine novinárov v rámci projektu Kočnerova knižnica.“
    Wikipédia hovorí že OCCRP je americká investigatívna mimovládka, ktorú financuje
    americká vláda a Nadácia otvorenej spoločnosti + americká rozvojová agentúra (USAID), ktorá organizuje režimové zmeny po celom svete.
    A čo je „kočnerova knižnica“? no sú to dáta z policajného vyšetrovania vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Ich obsah predstavuje cca 70 Tbit dát. No ako sa tam len mohli dostať?
    Podľa google OCCRP, ktorú financuje americká vláda a OSF, má k dispozícii celý vyšetrovací spis Kuciakovej vraždy. OCCRP spolupracuje o.i. s aktivistami a novinármi z Česka a Slovenska, ktorí sú napojení na Aktuality.Sk a našich liberálov.
    Ach, ten Google, všetko vyzradí!
    Pýtam sa: je až také ťažké pochopiť, prečo sa od istého času ujalo na novinárov(tých liberálnych) to hanlivé „presstitúti“?

  18. s.i.n. 30. januára 2020, 21:28 at 21:28 – Zasadny rozdiel medzi konanim Kocnera, Zsuzsovej, Danka, Maznaka Glvaca, Opicky Jankovskej, nebetycneho Koko*a Trnku a ostatnych zmrdov od konania OCCRP je v tom, ze ti prvi zmrdi vsetko svoje konanie zatajuju, popieraju a musia ich vodit v putach a ta druha organizacia je zlozena z ludi, ktrych ti prvi zmrdi neskorumpuju. Netreba ich vodit v putach, a vsetko sa o nich ako ste spravne uviedol dozviete na nete.

    Skusim zjednodusene – ti prvi boli plateni z penazi, ktore vdaka politickemu krytiu Kocner nakradol v state z nasej prace a ich konanie smerovalo k smrti dvoch mladych ludi.

    Ta druha organizacia zlocincov odhaluje a napomaha ich spravodlivemu potrestaniu.

    Pochopil ste rozdiel?

  19. ach tí presstituti.:-D…sa pýtam: ked aktuality.sk informovali o kauze gorila alebo o ranajkách Kočnera so Sulíkom tak už vtedy boli prestituti alebo sa tak stali až po tom čo začali odhalovať prešlapy Ficových vlád?…je naozaj vtipné že po rokoch ficovej vlády a x škandáloch sú pre niekoho najvačším problémom slovenska migranti, liberáli a média..:-D

  20. Čistá politická kalkulácia,my dobri oni zli dostať sa za každú cenu k moci.Vobec sa Danka nezastavam keď bol taký hlúpy,a ako predseda parlamentu flirtuje s inými,to nerobí dobrý dojem,ale to je aj všetko.Nikto nevedel,aká to je podvodnicka ,Že z toho chcú vytĺcť kapitál,to je zasa iná vec.Bol neverný svojej žene.Teraz je vo vláde,myslíte si,že ísť do osobného je bohvie aké ušľachtilé?V demokracii by malý strany a politici tak spolu zaobchádzať,aby si mohli spolu sadnúť a vytvoriť alebo vládu,alebo opozíciu.Ale od istého času je na Slovensku zvykom absolútna politická nekultura zlosť,nevraživosť nenávisť,tade cesta nevedie.Preto sa po voľbách,a to je jedno,kto bude pri moci,nič nezmení.

  21. ze 31. januára 2020, 7:00 at 7:00 – dalsi diskutujuci, ktoremu staci pozerat obrazky no zaujimat vyjadrovat sa a kritizovat nema problem.

    Pritom v clanku je podla mna dostatocne zrozumitelne napisane (vlastne to je jeho podstatou), ze hlavnym problemom Danka nie je samotne hladanie si kur*y na internete, ale jeho KLAMANIE pri priamych otazkach ci s nou niekedy komunikoval.

    Pred zenou ako muz svoje zahybanie tajit moze, no ak predseda NR SR klamanim DOKAZAL, ze je nespolahlivym politikom (politikom on vlastne ani nikdy nebol) a ked klamal tu (a napriek tomu, ze to nemalo byt nebezpecne pre stat), ako kona pri zlyhani, ktore nebezpecenstvom byt moze…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img