ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

V dave ľudí počas ohňostroja malo prísť k streľbe z pištole a samopalu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Na základe informácií občanov prítomných na ohňostroji poriadanom Mestom Sereď na verejnom priestranstve  počas samotnej akcie v dave pozerajúcich sa prítomných občanov, malo prísť k streľbe z krátkej guľovej zbrane a samopalu. Toto konanie malo byť prítomnými občanmi  telefonicky ohlásené aj na políciu.

Po zistení podrobností prinesieme ďalšie informácie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vážený mám odstrielane viac ako tý slnirckari ktorý sa tu obuvaju do držiteľov zbraní . Nepočul som nič čo sa k tomu rovná. Miloš si držiteľ zbrojneho preukazu ides sám proti sebe

  2. Čo sa navazate do Majka. Však to na políciu ohlásili občania a nie Majko. V tomto Bronxe je všetko možné. Však obyčajní fetaci tu už chodia s pištoľou.

  3. čo strelba v meste tam chodcťe do baru biliard jak sa tam biju navzájom občania z tretich krajin čo vikend to asi nikto nevidi?

  4. V tom pripade vrat zbrojak a chod k usnemu este raz. Boli sme tam a dvakrat vystrelil pri papiernictve. Bol to Sa vz.58 podla zvuku.
    P.S. a vrat sa do zakladnej skoly s tvojou gramatikou.
    P.S.2. Mozes mat viacej odstrielane na Call of Duty a nie v reale ty slnieckar.

  5. V zivote si v biliarde nebol ked pises taketo bludy a co si beries do huby biliard ked je tema o strielani vonku pri ohnostroji

  6. aby sa obcania obavali chodit von lebo ferosina nosi zbrane striela si kde chce druhom rade je tu ubytovane ani nevieme co treba ocistu a biliard je sracka desat rokov pa

  7. Kto býva na ul. Novomestská a Garbiarska dobre vie, že už roky viacerí počas novoročných osláv strieľajú jednotlivými dávkami z pištole a minimálne jeden strieľa dávkami zo samopalu. Takto je to už dlhé roky.
    Ozaj MP počas služby ešte stále spáva v aute pri cintoríne, tak ako to bývalo zvykom?

  8. Pre Seredska stoka 1. januára 2020, 11:22 at 11:22

    Ak je pravda čo píšete, tak niekto zásadným a hrubým spôsobom vedome pochybil, tak že nekonal tam kde konať jednoznačne mal.
    Bolo by vhodné, aby ste uviedol bližšie podrobnosti, aby mohlo byť podané trestné oznámenie za zjavnú nečinnosť s podozrením na zneužitie právomoci verejného činiteľa. Zároveň by bolo vhodné identifikovať, či sa jednalo o príslušníkov MP, alebo PZ.
    Ak je skutočne pravda to čo sa opisuje v tomto článku a ak je skutočne pravda to čo napísal diskutujúci Seredska stoka, tak je dôvodné položiť v tejto súvislosti množstvo oprávnených otázok na organizátora, teda Mesto Sereď.

  9. pokiaľ viem, tak samopal (ak môže strielať v dávkach) nemôže bežná osoba vôbec legálne vlastniť, nehovoriac o tom, že zbraň nesmie nosiť nikto viditeľne a ani používať na takýto účel. Už tú zbrať nemal ani mať a ani zbroják. A ešte keď je niekto pod vplyvom alkoholu. A o štátnej polícii v Seredi. Jedným slovom otras. Kým prídu, trvá to večnosť, neochota, v ulicia ich nevidieť, maximálne tak dať pokutu a zaliesť.

  10. 11) Streľba zo zbrane kategórie D uvedenej v § 7 ods. 1 písm. b), c), d), g), h) a l) je zakázaná na mieste, kde môže byť ohrozený život alebo zdravie osôb alebo spôsobená škoda na majetku.

    A co ak to bolo takto?
    Cize len hluk, presne ako petardy.

  11. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o veľmi závažné podozrenia bolo by vhodné, aby hovorca mesta ako zástupca organizátora ohňostroja potvrdil, alebo vyvrátil podozrenia a zároveň uviedol pre občanov vysvetľujúce fakty čo sa skutočne udialo.
    Tiež by bolo zaujímavé požiadať o vysvetlenie hovorcu KR PZ v Trnave, či PZ disponuje týmito informáciami, požiadať o potvrdenie, alebo vyvrátenie ich hodnovernosti a v prípade ich potvrdenie objasniť postup PZ pri riešení veci, aby nedošlo k ich ututlaniu.

  12. A z ktorej casti serede sa dileri vyhnali? Na novomestskej su fetaci nonstop. Kamera tu je na okrasu a tolko taxikov ako keby bola sered velkomesto

  13. ako som povedal, bez ohľadu na to, akými nábojmi tá osoba strieľala, vôbec samopal, ktorý dovoľuje strieľať dávkami bežne osoba nesmie vlastniť ani používať, žiadnu zbraň nesmie viditeľne nosiť a už vôbec nie používať na „zábavu“ a na verejnosti „len tak“. Ak toto štátna polícia pustila a možno osoba, ktorá toto robila bola pod vplyvom alkoholu (čo tiež nesmie), tak dávno už mala mať odobratú zbrať a aj zbroják.

  14. a ešte doplním, že policajtov mali hneď volať ľudia čo tam stáli, a nie MSP, ktorá s tým vôbec nič nemá ale hnilých štátnych, ktorí by možno aj prišli, keď sa dohrajú na mobiloch za okienkom v teplúčku

  15. Policiu sme volali statnu asi styria ludia okamzite. Je tam kopec nabojnic pri perlovke. Momentalne to policajny technik zaistuje.

  16. Ešte šťastie že to nebol nemenovaný študent ktorý sa vyhrážal strieľaním do pracujúcich občanov a iného politického názoru ako má bratislavská kaviareň

  17. dúfam že ten ozembuch bude za to aj potrestaný. Takú zbraň legálne mať nemohol ak strieľala v dávkach, takže to bude prinajmenšom nedovolené ozbrojovanie, ale aj výtržníctvo

  18. Kokooos koľko múdrych ľudí sa nájde zrazu v Seredi 🤣🤣🤣 preco sa schovávate za Anonym sa hanbíte za to že máte zákon v rukáve?

  19. Ak až teraz na mieste udalosti technik PZ zaistuje stopy znamená, že hliadka to v noci pravdepodobné vyriešila pohovorov, ako tu už niekto pīsal. Konať sa začalo až potom ako sa to začalo rozoberať na tejto stránke.

  20. Policajtov (PZ) volali ľudia čo to videli a volali viacerí, ale kým prišli tak chlapík si to odniesol do bytu vo vchode napravo od toho papiernictva.

  21. Včera v noci mi kamarát napísal SMS o streľbe. Hneď som to napísal Majkovi. Bol to jeden z tých, čo v noci volali policajtov. Štátni policajti v noci s chlapíkom pohovorili, ten im povedel že to má hračkársku zbraň a tým to malo skončiť. Ráno som išiel do kostola a potom som si to išiel pozrieť. Našiel som tam vyše tridsať nábojníc do samopalu (slepých) a jednu 9 mm podľa všetkého z ostrej munície. Znovu som zavolala Majka aby si to zadokumentoval. Potom volal znovu na políciu. Asi pom pol hodine prišla hliadka. Policajtovi som hovoril, že by podľa mňa mali zobrať otlačky z nábojníc. Ten potom zavolal technika. Viac ako 2 hodiny to zadokumentovával. Sused ktorý v tom dome býva povedal, kto strielal. Policajti si dali nepriestrelné vesty a išli si po neho. Dotyčný im však medzitým ušiel zadným vchodom. Nasadli do aut a išli ho hľadať. Ja som už odtiaľ odišiel ale pred chvíľou mi Majko volal že ho chytili a z domu vyniesli celý arzenál rôzných zbraní. Vďaka Bohu našlo sa niekoľko slušných chlapcov, ktorí sú ochotní svedčiť.
    Na záver by som chcel pripomenúť tým ktorí nevedia Majkovi prísť na meno, že keby sa do toho nebol zainteresoval, tak na budúce by to mohlo dopadnúť oveľa horšie. Zrejme by sa tým už nebol nikto ďalej zaoberal. Chlapík bol podľa svedkov opitý a asi aj nadrogovaný, vystrielal v dávkach vraj minimálne dva zásobníky.

  22. Anonyme, keď nepoznáš rozdiel medzi ozbrojeným psychopatom a držiteľom zbrane, zober svoj arzenál, zbroják a všetko to pekne prines na oddelenie zbraní a streliva, kým ti v tej bedni neprepne úplne.

  23. Keller ty trubka, mal si ostat radsej v papuci pri pive ako vzdy a mudrovat tam medzi tymi stroskotancami o lepsom zajtrajsku

  24. To je neskutočné. Aby sa slušní ľudia báli chodiť po ulici. Mladý pán si pomýlil Sereď s Dallasom v 19stom storočí.

  25. Konanie štátnej polície v Seredi je zrelé na policajnú inšpekciu. Roky nečinnosti a nezáujmu z ich strany vyprodukoval v Seredi takýchto degešov, čo ohrozujú ľudí na životoch. Takisto aj mestské zastupiteľstvo má páky na to, aby činnosť, či skôr nečinnosť OOPZ Sereď nechal preklepnúť inšpekciou PZ.

  26. odkloniť „dealerov“ a cyrobu mimo dohľadu, neznamená ich vyhnať 😊 tu viac ako inokedy platí „zíde z očí, zíde z mysle“.

  27. Anonym 10:29
    pravda pravdúca, aj oslavy a mechche pri herni kým bývala na Perlovke sa bez toho nezaobišli..
    A keď si zavolal policaktov, tak nedošli ale za to Ti bezkrkí zazvonili na zvonček že aký máš problém, lebo toto je #sereďmilásereď

  28. čo tu mudruješ o tom kto si dava aké meno, no lebo aj Ty sa tiež civilne voláš Mudro Sveta.. 💩
    zas jedno j€b¡no pseudointelektualne.

  29. asi preto, že keď v Seredi máš problém a voláš na pomoc policajtov, tak vzdialenosť 800m prechádza hliadka s autom za 20min., kamery „žiaľ všetky pozerajú na inú stranu“ a ďalšie obľúbené frázy.. Inak povedané, ak si občan, j€bú na Teba, ak do toho rýpe Majko -vedia že musia zdvihnúť r¡te a ísť vykazovať činnosť.

  30. pre mňa je to banda hnilych cctov, klamárov, bakšisantov, hanba im.
    S políciou v tomto meste mám výlučne zlé skúsenosti a len samé sklamania, aj preto už neverím žiadnej polícii a justícii na SK. Čo za hnus, dealovanie, autičkarstva atd. sa tu deje a zastrašovačky, roky rokúce.
    Česť tým pár chlapcom čo sa v tomto marase snažia robiť policajnú pracu poctivo, žiaľ za 30rokov som takých stretol až 2.

  31. Čo urobil Majko, čo som ja nemohol urobiť?
    1, Zverejnil to vo svojich novinách a tak ste sa o tom dozvedeli a začali sa o to zaujímať ……
    2, Zavolal na políciu. Policaj ho upozornil, že o tom vedia a že to už riešili. Majko sa však nedal odradiť a žiadal aby znovu poslali hliadku. To som samozrejme mohol urobiť aj ja. Bolo by to však asi dopadlo rovnako ako keď v noci volalo na políciu niekoľko ľudí predomnou. Neboli by už asi ani prišli. Lenže Majka minimálne miestni policajti veľmi dobre poznajú a poznajú aj moc a dosah jeho novín, takže si nedovolia ho len tak odignorovať.
    Upozornili sme hliadku, že by to mal zadokumentovať príslušný pracovník polície a taktiež sme ich upozornili že dotyčný je s najväčšou pravdepodobnosťou doma a mali by ho „navštíviť“ a vybrať orla z hniezda aj spolu s jeho arzenálom. Myslím si, že tie tri hodiny strávené na mieste spolu aj s neskôr príducími svedkami včerajšej streľby nedovolili polícii nechať to len tak. Vraj mal doma asi 8 či 9 kusov zbraní. Podľa vyjadrenia svedkov opitý bol riadne a nie je vylúčené, že mal doma aj ostré náboje. Možno sme dnes zabránili veľkej tragédii v budúcnosti.
    Čo ma však veľmi potešilo, že sa našlo viacero mladých mužov, ktorí sú ochotní svedčiť, čo by sa asi pred nejakým časom nestalo. Väčšina z nás totiž nechce vystrčiť hlavu z radu aby o ňu neprišla. Ale ako sa zdá veci sa aj keď pomaly ale predsa menia k lepšiemu.

  32. zbran nemôžeš používať verejne ak na to nemáš dôvod! ak by sa tam strhla panika a niekoho by došlapali tak máš nemalý problém! treba si prečítať celé znenie zákona ,nie pre srandu je to uvádzané aj k zbraniam volne predajným od 18rokov

  33. čo panika… ale keby tak „strelec 58 so slepým“ dostal guľku z ostrého od nejakého pohotového „tiež len zberateľa zbraní“ 😉 to by bola ešte len paráda.

  34. pokial to bola akustická čiže poplašná, tak ju môže držať ktokolvek kto dosiahol 18 rokov, pred par rokmi išli akustické vz. 58 po 200€ a gulomety po približne 900€ , žial bol o ne veľky záujem, takže dnes samozrejme stoja viac, niekde až trojnásobok pôvodnej ceny, niekde o čosi menej.
    V podstate ak by mal doma aj arzenál a mal by to riadne prihlásené na PZ, tak by mu nikto nič nemohol aj bez zbrojaka. Takto vystrájaním na verejnosti si akurát tak poriadne zavaril.

  35. Práve podobná situácia v BA, po streľbe z hotelovej izby polícia okamžite zakročila. Páni Kurbel a Majko, ste verejne činné a známe osoby v Seredi. Váha Vašich slov je väčšia ako u bežného občana a preto Vás žiadam aj v mene mojich aj ostatných detí aby ste pomohli k tomu, aby v Seredi sa o naše bezpečie starali len poctiví a profesionálne zdatní policajti

  36. Policajt mi povedal že chodil strielať na strelnicu. A tam sa určite nechodí s akustickou. Sliepky plašiť môže aj doma, nemusí sa trepať na strelnicu.

  37. “ Zavolal na políciu. Policaj ho upozornil, že o tom vedia a že to už riešili. Majko sa však nedal odradiť a žiadal aby znovu poslali hliadku. To som samozrejme mohol urobiť aj ja. Bolo by to však asi dopadlo rovnako ako keď v noci volalo na políciu niekoľko ľudí predomnou. Neboli by už asi ani prišli. Lenže Majka minimálne miestni policajti veľmi dobre poznajú a poznajú aj moc a dosah jeho novín, takže si nedovolia ho len tak odignorovať.“ – je strašné ak takéto vyjadrenia zainteresovanej osoby odrážajú dnešnú realitu v ktorej žijeme, normálnych ľudí musí až zatriasť ak si takéto riadky prečítajú.

    Mám obavu, že konanie vlastne nekonanie PZ je ešte nebezpečnejšie ako konanie toho pripitého deba.

  38. ešte k tej „akustickej“
    Počas dvoch rokov čo som bol na vojne niekoľko chlapcov spáchalo samovraždu tým, že si SLEPÍM nábojom doslova vystrelili mozok z hlavy

  39. Otrasne je v prvom rade to ako sa policajti postavili k tomuto problemu hned na zaciatku. Tak kurva tu opite hovado pali v dave ludi zo samopalu a policajti nekonali? Defakto konali dohovorom? Co keby tomu cloveku od alkoholu preplo a zacne palit naostro do davu? Ti policajti uz maju byt nezamestnani s paragrafom na krku

  40. Na chodníku bola jedna nábojnica 10 mm AUTO. Na internete si môžete nájsť že sa jedná o americký pištoľový náboj o hmotnosti 10-13 g a rýchlosti strely 365m/s
    A podľa svedkov z pištole bolo vystrelené viac krát. Takže strieľalo sa nielen slepími ale aj ostrými.

  41. Ako sa vám dá veriť keď v komente vyššie uvádzate že chlapci spáchali samovraždu tým, že si vystrelili mozog z hlavy so slepým nábojom???

  42. fdr
    Tí čo to spravili vedeli ako na to. Verte mi, že to nie je vôbec ťažké, ale nemusíte mi vôbec veriť. Nechcite, aby som tu na internete dával návod ako na to. Ako sa hovorí, kvôli tomu či mi veríte alebo nie nebude chlieb lacnejší. Ostrým nábojom si môžete prestreliť hlavu a paradoxne môžete prežiť. O takých kurióznych prípoch som čítal.

  43. Pre fdr,ty čo tu riešiš,kde sme v Afrike,lebo v Sýrii,že tu budú ľudia chodiť a strieľať zo zbraní? To by sa kľudne mohlo stať,že ho mohli policajti zastreliť,kto vie,aké náboje sú vo zbraní.To by sa mu mohlo na západe kľudne mohlo stat,.

  44. No veď práve, ste to niekde čítal ale nemate to podložené faktami len nejakými hlúposťami čo ste si niekde prečítal. Presne ako každý človek čo si niečo prečíta na internete a hneď tomu uverí.Internet je miesto kde si môžete zavesiť hocičo a urobiť z toho veľkú kauzu tak ako robíte z tejto a ľudia čo veria tým drístom na internete tomu tak či tak veria lebo sú ako vy. Keby napíšem článok ako veľryba zachránila ponorku pred pirátmi aj tomu uveríte. Nič v zlom ale neberte to nikto ako urážku to je mój pohľad na vec a neobhajujem konanie toho blbca hlavne v takejto dobe a tiež neobhajujem prácu Polície ale nevieme ako to bolo presne a čo na mieste spravili a akú povinnosť im na mieste ukladal zákon..Keď sa držali zákona tak potom je na vine zákon a nie Policajti. Treba si to najprv naštudovať predtým ako tu vynášate rozsudky nad všetkými.

  45. Škoda že v dave nebol niekto triezvi s legálne držanou zbraňou a mohol mu napáliť aspoň dve guľky do každého kolena. Presná jak to tu píšu, nikto nevie aké náboje môže mať v zásobníku. A na ohňostrojom bolo aj veľa detí. A pokiaľ viem, aj keď ma zbrojak, pod vplyvom hocičoho nesmie používať zbraň. Škoda že ho tam aspoň traja neskopali no kocky debila.

  46. Pred polnocou vypálil 2 dávky z sapiku ožralý jak delo okolo neho dav ludí čakajúco na ohnostroj, potom dokvitli jeho dvaja ožralí kamoši

  47. Pre Anonym no co ty odbornik,dement,co mas viac odstrielane ako neviem kto???!!!!…aj tvoj pravopis jasne svedci o tvojom iq,ktoreho ti teda vela pridelene nebolo…hlupak…..

  48. Týmto sa chcem ospravedlniť zasahujúcim policajtom, že som tu uviedol mylnú informáciu že strelec im ušiel zadným vchodom. Pred chvíľou som sa náhodou dozvedel, že to nebola pravda. Ono to bolo tak, že chvíľu pred tým ako policajti išli do bytu pre strelca tak sused ktorý býva v tom istom vchode a stál tam s nami mal telefonát. Po skončení telefonátu prišiel k nám ostatným a povedal nám, že mu práve telefonovala manželka, že z okna ich bytu videla ako strelec zadným vchodom utiekol. O chvíľu na to vyšli policajti z vchodu bez strelca. Nasadli do auta a odišli. Potom som odišiel, takže som už nevidel kde ho chytili, len p Majko mi volal že ho už maju. Nemal som najmenši dôvod pochybovať o pravdivosti tvrdenia suseda strelca a jeho manželky. Ale ako sa nakoniec ukázalo, pani manželka si ho asi s niekým pomýlila. Takže ešte raz sa ospravedlňujem.

  49. pre mudrcov ktorí by si to určite nechceli vyskúšať na vlastnej koži
    1,Na hlave sú aj mäkké tkanivá nielen lebka
    2,Ak si zabezpečíte „médium“ ktoré prenesie tlak unikajúcich plynov z hlavne tak, aby došlo k deštrukcii nepomôže vám už ani svätená voda

  50. Ako vyzerali podľa vás prvé pušky? Ako sa nabíjali? Nabíjali sa nábojmi tak ako dnes, alebo sa „nabíjali“ cez hlaveň?
    S tou kolou a tyčinkami fakt dobré, ako z amerického filmu.

  51. Co sem pleties stare pusky? ano plynovy naboj vie poranit ale nie vystrelit mozog z hlavy konci uz okej dalsiu tvoju odpoved si aj tak neprecitam lebo ako tak som tu cital tie komentare mi bolo fak na p… a preto sa na toto medium uz nevratim diki moc.

  52. ak do samopalu dáš slepí náboj a potom utesníš hlaveň nasypeš napríklad broky…… priložíš k spánkom …… nepomôže ti už ani svetená voda. Dokážeš to pochopiť, alebo potrebuješ názornú ukážku?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img