ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Starší žiaci BK Lokomotíva Sereď ukončili rok 2019 zápasmi v Bratislave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

1.liga Starší žiaci U15

Sobota 21.12.2019

Zápas č. Z56

BK Inter Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 80:53 (17:14, 31:28, 57:42)

Šimko 26 (TH 6/3, 3 trojky), Broškovič 7 (5/2, 1 trojka), Aboudi 5 (1 trojka), Talajka 4 (4/2), Rumpík 4, Bachorík 3 (2/1), Náhlik 2 (1/0), Jozek 2.

Trestné hody družstvo 18/8, 5 trojok.

Na posledný hrací víkend v roku 2019 sme cestovali do Bratislavy, kde sme sa v sobotu stretli s rivalom z INTERU. Zápas sme začali trochu bojazlivo, nedôsledne a čakali sme čo prinesie super. Každopádne sa prvý polčas niesol vo vyrovnanom duchu,. Nebyť množstva zbytočných strát, mohli sme pokojne vyhrávať. Druhý polčas súper ešte pritvrdil a nato sme už nedokázali reagovať, skrz naše zdravotné problémy. Pod košom nám chýbali Andrášik a Barina. Zguriš, ktorý je vzrastovo na úrovni rozohrávača musel bojovať s vysokými hráčmi Interu a rýchlo nazbieral fauly, čo znamenalo, že Talajka zbieral cenné minúty proti silnému súperovi. Aj keď sme nakoniec prehrali väčším rozdielom, bola to pre našich hráčov dobrá skúsenosť.

 

Nedeľa 22.12.2019

Zápas č. Z60

BSC Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 70:84 (17:29, 41:50, 55:63)

Šimko 35 (TH 3/2, 1 trojka), Broškovič 23 (1/0, 3 trojky),Jozek 6 (2/2), Bachorík 5 (1 trojka), Náhlik 4 (1/0), Zguriš 4, Kapustík 2 Aboudi 2, Rumpík 2, Halenár 1 (2/1), Česár 0 (2/0)

Trestné hody družstvo 11/5, 5 trojok.

Predvianočnú časť sme uzavreli na BSC, kde sme od začiatku hrali koncentrovane v útoku, vychádzalo nám čo sme chceli a premieňali sme dobré šance. V obrane nám však chýbala agresivita a nechávali sme sa ľahko a rýchlo prehrávať do koša, čo súpera dlhú dobu držalo na dostrel. Druhom polčase treba pochváliť prístup niektorých chalanov, najmä Kapustíka, ktorý sa obetoval pre tým, nebál sa, bojoval a tým naštartoval aj ostatných k lepšiemu výkonu v obrane. Práve bojovnosťou sme v 4 štvrtine zápas zlomili a odnášame si cenné víťazstvo.

Tréner: Patrik Sarna

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img