ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Ďalší hrací víkend družstiev BK Lokomotíva Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Piatok 13.12. 2019

1. liga Kadetky – skupina Západ

Zápas č.Z53

BKM Junior UKF Nitra – BK Lokomotíva Sereď 62:60 (16:18, 30:34, 46:49)

Jakubčeková 26 (TH 2/2), Nagyová 14 (2/0), Užovičová 8 (2/1, 1 trojka), Dudonová 5 (1 trojka), Žemlová 5 (2/1), Takács 2, Zrayer, Pjonteková, Vaňovčeková a Svrbická. Trestné hody družstvo 8/4, 2 trojky.

V piatok sme vycestovali na predohrávaný zápas do neďalekej Nitry. Očakával sa vyrovnaný priebeh zápasu, keďže doma sme uspeli s týmto súperom rozdielom len 3 bodov. Od úvodu zápasu sme mali mierne navrch, snažili sme hrať rýchlo, jednoducho a vychádzali nám aj útočné kombinácie. Bohužiaľ toto všetko sme dopĺňali príliš jednoduchými stratami, nekoncentrovaným a hlavne nekolektívnym výkonom na obrannej polovici čím sme súpera stále držali v hre. Po polčasovej prestávke sa zdalo, že sme sa prebrali a náš prejav sa zlepšil, no zdanie klamalo. Keď bol rozdiel v skóre 9 bodov v náš prospech sme súpera zas poľahky pustili do streleckých pozícii a začalo sa prakticky odznovu. V závere zápasu sme mali stále všetko v rukách, no zbytočnými chybami a nepremenenými pokusmi sme sa pripravili o cenné víťazstvo na Nitrianskej palubovke. V zápase nás bodovo potiahla Hanka, ktorej výkony sa stupňujú od zápasu k zápasu a Ema, ktorá nás svojimi premenenými strelami a prienikovou hrou hnala za víťazstvom.
Mňa ako trénera mrzí, že taktické pokyny sme absolútne nedodržiavali a slovo team, tímový duch a podpora hráčok medzi sebou prestalo v tomto zápase existovať a predviedli sme náš najmenej bojovný a kolektívny výkon, najmä na obrannej polovici.

Tréner: Martin Bosý

Sobota 14.12.2019

Starší minižiaci U12 – III. turnaj v Komárne

BK Lokomotíva Sereď – BK Junior Komárno „MS“ 68:35 (31:12)
Vlkovič 18, Harčár 16, Écsi 12, Vranka 7, Hodorovič 6, Židek 5, Poláš 2, Javor 2.

BK Lokomotíva Sereď – Inter Bratislava 27:69 (14:35)
Harčár 10, Vranka 6, Hodorovič 4, Bakó 3, ŽIdek 2, Vlkovič 2.

Dnes sme sa s našimi Staršími minižiakmi vycestovali do Komárna, kde sme prvý zápas nastúpili proti domácim. Z pohľadu útoku sme odohrali výborný zápas, premieňali sme šance a držali sme si vysoké vedenie. Horšie to bolo však v obrane, kde sme miestami prehrávali súboje 1 na 1, alebo sme v obrane prepadávali.

S Interom nás čakal oveľa náročnejší zápas. Prvú štvrtinu sme ešte zvládli odolávať tlaku súpera, no akonáhle sme začali prehrávať o viac ako 10 bodov, prestali sme si veriť, kopali sme si do lôpt, nevedeli sme sa uvolniť.
Bola to však výborná skúsenosť, pretože Inter hral fyzicky, agresívne a rýchlo a takýto zápas nám len pomôže v napredovaní.

Tréner: Patrik Sarna

1. liga Kadetky – skupina Západ

Zápas č.Z49

ŠKP 08 Banská Bystrica – ZŠ Zvolen – BK Lokomotíva Sereď 46:63 (10:20, 25:35, 38:52).
Užovičová 15 (TH 4/3), Vaňovčeková 12, Jakubčeková 10, Žemlová 9 (2/1), Nagyová 8 (4/2), Duodnová 7 (2/1), Takács 2, Zrayer, Pjonteková a Svrbická. Trestné hody družstvo 12/7.

V sobotu sme cestovali k lídrovi tabuľky, ktorý svoje zápasy hráva vo Zvolene v nádhernom novo vybudovanom športovom areáli. Už pred zápasom bolo jasné, že našou hlavnou úlohou bude zlepšiť obranné činnosti a prejav celého družstva, čo sa nám nakoniec aj podarilo. Do zápasu sme doslova vleteli a zaskočili skúsené súperky rýchlym protiútokom a zvládnutím taktických pokynov najmä do zónovej obrany súpera. V 1. dejstve nám vyšlo prakticky všetko o čo sme sa pokúsili a vybudovali sme si 10 bodové vedenie. V tom druhom sa hra začala mierne vyrovnávať a našim jediným problémom sa stalo odstavenie z čoho súper nevyťažil maximum, pretože naša výpomoc začala oproti zápasu v Nitre znovu fungovať. Vstup do druhého polčasu bol mierne rozpačitý, ale stihli sme sa otriasť a oku lahodiacimi kombináciami sme vedúce družstvo našej skupiny Západ dostávali čoraz viac do problémov. Kolektívnou hrou, dobrými reakciami v obrane a udržaním koncentrácie sme v záverečnom dejstve vyprodukovali rozhodujúci nápor, ktorým sme si dokráčali k trpezlivému, ale o to výnimočnejšiemu víťazstvu.
Pochvalu si zaslúži celé družstvo za prejav, nasadenie a vieru vo víťazstvo aj s takýmto silným súperom. Hráčkam gratulujem, že zápasový kalendárny rok 2019 ukončili famóznym výkonom, ktorým znovu ukázali, že keď všetky „pricestujú“ na zápas vedia vyhrať s kýmkoľvek.

Tréner: Martin Bosý

Žiaci U14  – 1. turnaj 

1. zápas
MBK Victoria Žilina – BK Lokomotíva Sereď 66:46 (42:20)

2. zápas
BK Lokomotíva Sereď – RIM BASKET Košice 46:66 (27:30)

3. zápas
BK Lokomotíva Sereď – B . S . C . Bratislava 47:67 (23:20)

Všetky zápasy sme prehrali. Problémy sme mali najmä s odstúpenými obranami súperov. Hráči s loptou hrali príliš individuálne, hráči bez lopty staticky, čo nebola dobrá varianta na tento typ obrany. Pochopili sme to až v treťom zápase, ktorí bol najlepší, aj keď sme hrali bez dvoch kľúčových hráčoch (zranenia). V zápasoch chýbala aj väčšia húževnatosť v osobných súbojoch. Zahrali si všetci hráči. Do budúcnosti odporúčam rozložiť turnaj na dva dni. Tri zápasy je príliš veľa za jeden deň, ale chlapcom sa to podarilo zvládnuť.
Tréner: Miloš Procházka

Mladšie minižiačky

Zápas č. z18 – 5X5
BK Lokomotíva Sereď – BK Klokani Ivanka pri Dunaji 41:69 (21:36) 

Zápas č. x18 – 3X3
BK Lokomotíva Sereď – BK Klokani Ivanka pri Dunaji 6:14 

V sobotu 14.12 sme odohrali posledný zápas tohto roku proti súperovi z Ivanky pri Dunaji. Do zápasu sme nastúpili veľmi zle a to sa odzrkadlilo aj na priebehu celého zápasu. Dievčatá nebránili a zahadzovali jednoznačne šance spod koša.
Trénerka: Stanislava Henčeková

Nedeľa 15.12.2019

Mikroliga

Cez víkend sme s deťmi zo ZŠ Fándlyho navštívili mikroligu v Bratislave. Odohrali sme dva zápasy najskôr proti B.S.C Bratislava a následne proti domácej Karlovke. Aj keď sme oba zápasy prehrali, v tejto kategórii o výsledok vôbec nejde. Bolo nás len 7 a tak si všetci do sýtosti zahrali, takže to účel splnilo. Po zápasoch sme sa ešte pobavili na cukríkovej súťaží a spokojní sa pobrali domov.

Tréner: Patrik Sarna

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img