ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Snažil sa utiecť seredským policajtom. Neutiekol. – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KRPZ Trnava |MM| Policajti v Seredi zastavili vodiča, ktorý jazdil nepripútaný. Na výzvu, aby predložil doklady potrebné k vedeniu vozidla, sa vodič rozhodol, že policajtom utečie.

Hliadka na majákoch prenasledovala unikajúce vozidlo, ktorého vodič jazdil vysokou rýchlosťou. V protismere, cez plnú čiaru, bezohľadným spôsobom ohrozoval iných účastníkov cestnej premávky, aj chodcov.

Svoje hazardné vyčíňanie ukončil nehodou v Hlohovci, keď vyšiel mimo cestu do priekopy a narazil do dopravného značenia. Vybehol z auta, vyliezol na strechu blízkej budovy a dal sa na útek cez pole.

Tu ho však už ďalšie policajné hliadky spacifikovali a predviedli na policajné oddelenie.

Čo k takémuto hazardu so životmi viedlo len 24 ročného Trnavčana?
To, že vôbec nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

Za jeho jazdu mu hrozí v správnom konaní pokuta do výšky 1300 Eur a zákaz viesť motorové vozidlá od 12 do 60 mesiacov.

zdroj: Polícia SR, Fb

PRED POLICAJTMI SA NEUNIKÁ

PRED POLICAJTMI SA NEUNIKÁ Policajti v Seredi zastavili vodiča, ktorý jazdil nepripútaný. Na výzvu, aby predložil doklady potrebné k vedeniu vozidla, sa vodič rozhodol, že policajtom utečie. Hliadka na majákoch prenasledovala unikajúce vozidlo, ktorého vodič jazdil vysokou rýchlosťou. V protismere, cez plnú čiaru, bezohľadným spôsobom ohrozoval iných účastníkov cestnej premávky, aj chodcov. Svoje hazardné vyčíňanie ukončil nehodou v Hlohovci, keď vyšiel mimo cestu do priekopy a narazil do dopravného značenia. Vybehol z auta, vyliezol na strechu blízkej budovy a dal sa na útek cez pole. Tu ho však už ďalšie policajné hliadky spacifikovali a predviedli na policajné oddelenie. Čo k takémuto hazardu so životmi viedlo len 24 ročného Trnavčana? To, že vôbec nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Za jeho jazdu mu hrozí v správnom konaní pokuta do výšky 1300 Eur a zákaz viesť motorové vozidlá od 12 do 60 mesiacov.

Gepostet von Polícia SR – Trnavský kraj am Mittwoch, 11. Dezember 2019

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zákaz viesť motorové vozidlá od 12 do 60 mesiacov? A to je k čomu dobré keď teraz viedol motorové vozidlo bez oprávnenia? Zákaz mu je zbytočný. Auto by sa malo klasifikovať ako zbraň, tak ako to je v prípade osôb pod vplyvom návykovej látky. Jeho nebezpečná jazda by sa mala brať ako všeobecné ohrozovanie a samozrejme so zbraňou v ruke. To by mu pomohlo.

  2. Na tom šrote, čomu hovorí auto?
    Chudák chlapec. Toľko rokov má a vygumovaný…
    Keď si už nevedel spočítať, koľká bije, tak mal rešpektovať pokyny polície.
    Určite by ho to vyšlo lacnejšie. Ale ako som spomínal – čo by sme čakali od vygumovaného primitíva???

    Pre policajtov – dobrá práca 🙂

  3. Tohoto zrejme narkomana som tu videl viackrat behat jak sialeneho. No co uz, mozme vyklepavat tu hnilobu, ale to kridlo to teda zabil 😀

  4. Nezastavil policajtom utekal naháňali ho a len pokuta a pár mesiacov nedôverovať.tak to môžu robyt aj iní.ked zato není basa

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img