ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Ďalšie dopravné značenie pribudlo na nadjazde ponad železničnú trať

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes bola na nadjazde ponad železničnú trať v Seredi doplnená do dopravného značenia ďalšia dopravná značka: „Okrem vozidiel údržby SÚC TTSK“.

Pripomíname, že cez nadjazd je už dlhšiu dobu zakázaný prejazd nákladným vozidlám, kamiónom, autobusom a obmedzená rýchlosť, nakoľko nadjazd ponad železničnú trať je v dezolátnom stave a čaká na rekonštrukciu.

Pri nadjazde každý deň Mestská polícia hliadkuje a pokutuje vodičov nákladných áut, ktorí nerešpektujú zákaz prejazdu po nadjazde.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keby ich aspoň zastavovali pret tím mostom a nie za mostom ked už minimalne 40tonova suprava prejde ten most a potom ho tam idu riešit pokutov..

  2. Ked už prejde oznacenie zakaz nad 3,5t tak nemaju co riešit ? Lepšie bude ked ten most padne aj s tim autom ? Potom už začnu riešit. Lebo tolko ich tam vbehne za den že ten most može byt otvoreny normalne bez obmedzenia nad 3,5t

  3. napadlo ma, čo by pomohlo. Dať tam pred most z oboch strán ocelove rámy na limit výšky. To zmanemá: zeberte hasičskú TATRU a dajte výšky také aby sa pod ne mestila iba ona. Predpokladam cca 3,2-3.5 metra. To je cele… a prislusnikov MsP mozte vyuzit na uzitocnejsie veci…

  4. Fredy ako pises mozu ich riesit KED PREJDE OZNACENIE. Ako iste vies po ul. Kasarensku mozu ist aj nakladne auta, ktore tam zasobuju. A znacka zakazu je za ul. Kasarenska na moste smerom do mesta. Tak ak by ich zastavili za tou znackou tak budu stat na moste a blokovat ho. A to by asi moc mostu nepomohlo keby tie kamiony odstavia priamo na nom. A o tom ze by sofery mali urcite „radost“ s toho ze zablokuju jeden jazdny pruh asi hovorit nemusim :-).

  5. A nato kúpilo Mesto to nové auto aby v ňom celý deň sedeli dvaja policajti a čakali na kamióny? Tam je lavička, vyfasovat deku pod rit a termosku s čajom a nie sa zohrievať v novej škodovke, kopu ľudí pracuje vonku na zime, takže argumenty že by bolo zima neberem.

  6. To, čo sa deje v Seredi je len vrcholom ľadovca na Slovensku. Pokiaľ nemá MP Sereď čo robiť, našla si síce fantastickú zábavu na vyberanie pokút od vodičov ignorantov. To ale ten skutočný problém ani omylom nerieši. Napríklad zrútenie sa mosta s kamiónom na idúci vlak, nedajbože usmrtenie chodcov idúcich po moste. Takže náčelník MP dostane asi mimoriadnu odmenu za tisíce pokút. Keďže sa spolieha nato, že všetci normálni ľudia už doslova serú nato, čo sa u nás deje. Rád by som sa toho veliteľa opýtal,koľko hodín tam na zadkoch v aute strávili jeho pandúri, koľko zinkasovali a či by sa pre nich nenašla iná vhodnejšia práca pri ochrane práv občanov. Je naprosto jasné, že autá do 3,5 T sú podstatne nižšie ako kamióny v pohode sa dá pouvažovať na výškovej prekážke s umožnením prejazdu pre výnimky. Lenže to by sa už muselo skutočne myslieť, niekoho a nie z mesta zaplatiť a potom by zase nezostali peniažky pre obľúbencov Mestského národného výboru v Seredi. ……… tak tak súdruhovia demokrati

  7. Ja robot neni prakoko, on je chudacik jednoduchy. Panbozko mu nadelil malo rozumu. Tolko zavisti a nenavisti v jednom komentari, clovece vyhladaj psychiatra, lebo sa z toho zblaznis. Ved sa pri nich pristav ked ides okolo a povedz im nech idu na lavicku sediet ty hrdina. Inak zelam ti pekny vecer, snad sa do rana nezblaznis.

  8. Si obyčajný ubohy prakoko. , ktorý má navyše veľmi smutný život a ešte väčšie prázdno v hlave.. Aj si sa zamyslel niekdy nad hluposťou čo si napísal, alebo dnes je to take „in“ si do niekoho kopnúť a byť majster sveta za PC ale pritom zároveň zo seba urobiť prvotriedneho šaša…???
    No a teraz vážne, Skús sa zamyslieť ešte raz na pi.ovinou, ktorú si napísal a potom ti dám otázku. aký je rozdiel ak tí policajti sedia v aute tam, alebo budu ako si ty napísal stupidný a dementný názor a auto bude stáť osamotene a vez posádky niekde pred základaňou nevyužité…? Čo ak bude nejaký oznam, prípadne signál z pultu centrálne ochrany, niekto bude potrebovať pomoc a pod…? Potom si daju ruky na prsia a šup behom na základnu pre auto a potom na zásah… Ale ano si majster sveta (teda len si o to sebe myslíš) za to čo si napísal, ale takto sa verejne zhovadiť to sa naozaj len tak nevidí.. Gratulujem…

  9. Pomaly rok obmedzena premavka. A hovno sa robi na tom moste. Do prace sa peso trepat z cukrovarskej. Hoci autobus do TT by mohol kludne z dialnice odbocit na pecivarne..

  10. a ďalší minimálne rok sa tam robiť nič nebude
    to je celá slovenská správa ciest všade len mosty zatvára, cesty I. triedy horšie ako poľné, hlavne že naši ľudia majú parádne platenú robotu bez zodpovednosti

  11. S nadjazdom je to podstatne horsie, ako sa zda. Jednoznacne bude mat samosprava hlavu v smutku, nakolko obsluznost casti mesta a opacne dostupnost centra pre obyvatelov casti mesta za nadjazdom bude musiet zabezpecit.

    A to tak, aby naklady neboli na pleciach samotnych obyvatelov.

  12. Môžem Vás ubezpečiť, že výkon ich služby nie je absolútne tak náročný, aby pre naplnenie stanovenej úlohy, t.j. zastavovať nákladné vozidla museli permanentne porušovať viaceré predpisy. Pýtam sa prečo musia parkovať v proti smere na autobusovej zástavke a s permanentne naštartovaným motorom. Môžem Vás ubezpečiť, že v civilizovaných krajinách západnej Európy ( napr. Rakúsko, Švajčiarsko, Nemecko ) by ich samotní občania zniesli pod čiernu zem. Vlastne nezniesli, nakoľko samotní policajti by si takéto do očí bijúce proti právne konanie ani nedovolili, nakoľko ich povinnosťou je ísť vzorom. Ani zďaleka by nemali odvahu vyššie uvedením arogantným spôsobom vykonávať plnenie svojich povinností, nakoľko samotné ich postavenie a osobná vyspelosť im káže pracovať v súlade s právnym poriadkom, ktorý vlastne majú chrániť a nie svojvoľne porušovať. Mať permanentne naštartované motorové vozidlo je nič iné ako ich arogancia za ktorú by po troch až piatich min. boli napr. vo Švajčiarsku upozornení na svoje konanie samotnými občanmi a v prípade, že by v takomto konaní pokračovali ( čo je nemysliteľné ) boli by riešení príslušnými zložkami bez rozdielu ich postavenia v takom konaní a s takými sankciami o ktorom sa nám tu ani nesníva. Je nemysliteľné, aby oni vyžadovali plnenie zákona spôsobom, ktorý je s ním v rozpore.
    A teraz smelo do mňa páni anonymní policajti z MP.

  13. Chlape, napisat litanie o tom, kde policajti stoja s autom a maju nastartovane… Uz vidim ako by ludia v Rakusku, Nemecku a Svajciarsku udupali policajtov za toto. Zbytocny prispevok od teba.

  14. Anonym 14. decembra 2019, 17:36 at 17:36
    Je vidieť, že sedíš doma na riti a vo svete si ešte nebol. By si sa divil ako to funguje kúsok za našimi hranicami.

  15. Ked si taky sveta skuseny, zastav sa nabuduce pri tych mestskych policajtoch, povedz im, ze porusuju viacere predpisy a trvaj na okamzitej naprave. Inak budes len gágaj, táraj a prďús. A typicky Slovak, ktory vykrikuje spoza PC. Vo svete to predsa chodi inak, ako vravis…

  16. Anonym aj s celou MP si mi ukradnutý. Ak je Tebe jedno, že denne sú niekoľko hodín dvaja MP platený z mestských peňazí za to, že stoja ako bimbovci na ul. D. Štúra a zastavujú autá, ktoré pokutujú, čo by jednoducho vyriešili dve kamery na moste a operátor za pultom tak mne to jedno nieje. Chápem, na čo riešiť zberbu v meste, jednoduchšie je odbavovať sa na tom, čo sa dá riešiť aj inak. Vivat také slovenské.

  17. Prestan byt internetovy hrdina, chod za nacelnikom MsP a povedz mu to. Ja to za teba nevyriesim, ale ak to trapi teba, mas moznost s tym nieco robit. Demokracia je aj o tom, ze predpoklada osobnu angazovanost kazdeho jednotlivca. Nie vypisovanim, ale konkretnymi krokmi, ktore povedu k vyrieseniu problemu. Drzim ti palce.

  18. Vychadzajuc z obsahu Tvojich prispevkov usudzujem, ze si predpojaty a tak vec neposudzujes objektivne.

    MP ma za ulohu riesit aj porusovanie zakona vodicmi nerespektujucimi zakazovu dopravnu znacku na nadjazde ponad zeleznicu.

    Za stav nadjazdu ale NEzodpoveda MP, ale voleni zastupcovia, ktori dlhodobo napriek upozorneniam stav mosta zanedbavali.

    Uz aby mali voleni zastupcovia a uradnici trestno a hmotnopravnu zodpovednost za svoje rozhodnutia a NEkonanie vtedy, kedy konat mali.

    Mam zato, ze ide o tak vaznu temu, ze nezmyselne prispevky a zbytocne odvadzanie pozornosti nema zmysel. Chce to vecnu diskusiu.

  19. Mestská polícia ? robiť poriadok ? chrániť občana ? MAJTE ROZUM !!!!!!!!

    Pred štadiónom býva cigáň, sústavne pred jeho domom na ceste kde je zákaz STÁTIA parkujú jeho a aj jeho súkmeňovcov motorové vozidlá a takto robia prekážku na ceste.
    podľa môjho vedomia bola viackrát inf. MP, avšak márne, nič sa neudialo. Neviem či je to niekoho z MP príbuzný, alebo primátorov príbuzný. Veď pod primátora patrí aj riadenie MP.
    Ale čo už Aký VLK, také sú aj VLČATÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img