ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Hádzanárečky Slávie Sereď neokúsili cez víkend horkosť prehry

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

HK Slávia Sereď | 

Prípravka:

Naše najmenšie dievčatká vycestovali na svoje majstrovské zápasy do Topoľníkov. Aj v oklieštenej zostave dokázali zvíťaziť. Najskôr si zaklinovali víťazstvo nad HK Lehnice 11: 7 a v druhom dramatickom zápase zvíťazili nad DAC HK Dunajská Streda B 14:13.

Zostava a góly: Chynoradská N., Chynoradská E., Fogelová L. 6/3, Sojková E. 3/6, Mališová S. 2/0, Gálová M. 3, Sojková Z. 0/2

St. žiačky :

HK Slávia Sereď –  Sokol  Cífer 20:10 /11: 4/                                                Očenášová E. –   Žáková V. 1, Slobodová L. 5,  Nagyová L. 1, Mališová D. 2, S. Tóthová, Malá K. 11, Sokolová B., Sojková E.

Tréner: J. Vavrinec

Dievčatá dosiahli povinné víťazstvo, ktorým si upevnili 1. miesto v súťaži.  Zápas sa niesol vo vlažnom tempe a domáce sa šetrili na zápasy dorasteneckej súťaže.

Ml. žiačky

HK Slávia Sereď 36:10 /17: 4/

Gálová M. – Sokolová B. 7,  Sojková E. 12, Chynoradská N., Fogelová L. 2, Fogelová E. 11, Mališová S., Chynoradská E., Hubináková P. 1, Sojková Z. 2,

Tréner: Mgr. Milan Novák, M. Sojka

Mladučké Slávistky sa presvedčili, že keď sa poriadne a pravidelne trénuje, že sú schopné zvíťaziť aj nad fyzicky zdatnejšími súperkami. Od začiatku diktovali tempo a schuti si zahrali všetky dievčatá, ktorým sa darilo aj strelecky. Pre divákov predviedli niekoľko prekrásnych kombinácii. Keď chcú napredovať, tak v budúcnosti nemôžu poľaviť v svojom tréningovom zaťažení.

Regionálna liga dorasteniek

Naše dorastenky vycestovali do Martina. V prvom zápase potvrdili rolu favorita a bez problémov porazili Senec 24: 3.

V druhom zápase s Topoľčanmi sa však trápili a urobili veľa nevynútených chýb v útoku a obrane. Prejavilo sa aj ich zlé trénigové zaťaženie, ktoré prináša výkony ako na hojdačke. Nakoniec, ale zaslúžene zvíťazili 17:14.

V treťom zápase nastúpili Slávistky ako vymenené a proti favoritovi zo Zlatnej predviedli vynikajúcu hádzanú. Opierali sa o výbornú brankárku E. Očenášovú, v poli ich dirigovala V. Mészárosová a všetky bojovali o každú loptu a gól. Z rytmu ich ani nevyviedlo tretie vylúčenie K. Malej, po ktorom inkasovala červenú kartu a zápas dotiahli do víťazného konca.

HK Slávia Sereď – Sport Klub Senec 24: 3 / 9 :1 /

HK Slávia Sereď – ŠKP Topoľčany 17:14 /10: 6/

HKSlávia Sereď –Handball Zlatná na O. 22:20 /17:14/

Zostava a góly: Očenášová E. – Szilvasiová K. 5/2/0, Osazee J. 5/8/9, Slobodová L. , Malá K. 7/5/3, Žáková V. 2/1/1, Nagyová L. 5/1/4, Mészárosová V. 0/0/2

Tréner: J. Vavrinec

– – –

Program: 15.12. – medzinárodný turnaj mladších žiačok – Velká nad Veličkou

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img