ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Družstvá BK Lokomotíva Sereď odohrali ďalšie súťažné zápasy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sobota 23.11.2019

Mladší žiaci U13

Zápas č. A26

BK Lokomotíva Sereď – BK Inter Bratislava čierni 50:79 (14:31, 26:37, 38:57)
Vranovič 14 (TH 3/2), Majerník 14, Hrubý 6, Kiss 6, Bombera 4 (2/2), Vranka 4, Écsi 0 (2/0). Trestné hody družstvo 7/4.

Zápas č. A29

BK Lokomotíva Sereď – BK Inter Bratislava čierni 69:64 (28:11,40:33, 47:47)
Vranovič 38 (TH 5/4), Majerník 13 (4/1), Kiss 8 (4/0), Vlkovič 4, Harčár 2, Vranka 2, Bombera 2, Mizerík 0 (2/0). Trestné hody družstvo 15/5.

Sokolovňa v Seredi zažila v sobotu krásnu, búrlivú, športovú atmosféru, so všetkým čo k tomu patrí a v druhom zápase mladších žiakov aj obrovské prekvapenie na úkor úradujúceho Majstra Slovenska. V tom prvom ešte domáci hráči umožnili výborne hrajúcim hosťom z Interu ukázať, prečo sú momentálne najlepším družstvom pod Tatrami, keď rozdiel bol hlavne v tom, že obidve družstvá dali možnosť v hre všetkým prítomným hráčom a tí bratislavskí mali viac skúseností. V tom druhom, domáci zúžili rotáciu, hneď od úvodu postavili to najlepšie čo v Seredi máme, čoho výsledkom bolo „nečakané“ vedenie 28:11. V druhej štvrtine sa hra vyrovnala a po tretej sa začínalo od znova. Vytrvalou bojovnosťou, maximálnym úsilím a troškou šťastia sme si v dramatickej koncovke podržali vedenie, aj vďaka výbornému výkonu Maťa Harčára, Jančiho Hrubého a nebrániteľného Miša Vranoviča. Výbornú prácu v zápase odviedli Tomáš Kiss a Jakub „Cipísek“ Vlkovič, ktorým výdatne asistoval Andrej Majerník. Pochvalu si však zaslúži celé družstvo, za prvý zápas ešte excelentne (na obidvoch stranách ihriska) pracujúci Adam Vranka, neúnavne bojujúci Sebo Bombera a rozumne hrajúci Janči Mizerík. Prakticky všetci naši hráči ukázali, že ak spoja všetky svoje sily a schopnosti, hrajú kolektívne, navzájom sa podporujú, potom môžu zdolať aj tých najlepších na Slovensku …..
Tréner: Jozef Ištok

Mladšie minižiačky

Zápas č. 11 – 5×5

BK Lokomotíva Sereď – IBAS Bratislava 52:1(pravidlo SBA – pri dosiahnutí rozdielu v skóre o 50 bodov sa prestane v stretnutí počítať skóre)

Zápas č. x11 – 3×3

BK Lokomotíva Sereď – IBAS Bratislava 20:0

V sobotu sme na Fandlyho škole odohrali zápas proti novovzniknutému družstvu IBAS Bratislava. Zápas sa odohral pred plnou diváckou kulisou. Chcem pochváliť všetky dievčatá za snahu. Verím, že si zápas všetky užili.
Trénerka: Stanislava Henčeková

Starší žiaci U15

Zápas č. Z40

BK Lokomotíva Sereď – BK Junior Komárno 95:69 (30:15, 55:27, 79:47)
Rumpík 36 (TH 4/2, 2 trojky), Šimko 23 (4/2, 1 trojka), Broškovič 13 (2/2, 1 trojka), Aboudi 13 (1/0, 1 trojka), Náhlik 3 (1/1), Andrášik 2 (2/0), Jozek 2 (2/2), Bachorík 2, Česár 1 (2/1)
Trestné hody družstvo 18/10, 5 trojok.

Cez víkend nás čakali dva dôležité zápasy proti rivalom z juhu. V sobotu proti Komárnu sme začali veľmi aktívne a s celoplošnou obranou, ktorá už po pár minútach slávila úspech. Od začiatku zápasu sme jasne definovali našu hru, ktorú chceme hrať, a to znamenalo, že súper s nami prvý polčas absolútne nedokázal držať krok. S druhým polčasom však nemôžeme byť spokojní, pretože aj za vysokého rozdielu v skóre a širokej rotácii všetkých hráčov z lavičky očakávam plné nasadenie až do záverečného hvizdu. To sa nám ale nedarilo, a tak sme už náskok v druhom polčase nenavýšili.
Tréner: Patrik Sarna

Mladšíe žiačky

BK Slovan Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 53:50 (25:31)
Vaculčiaková 16, Žigová 12, Lehocká 8, Rychtáriková 6, Lopašovská 2, Donayová 2, Suchopová 2.

BK Slovan Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 39:26 (24:16)
Ďurišová 7, Vaculčiaková 4, Žigová 4, Lehocká 4, Rychtáriková 3, Tóthová 2, Suchopová 2.

Boli sme blízko k víťazstvu, celý zápas sme viedli. V 4. štvrtine 1. zápasu sme však konto súpera zaťažili len 7-mimi bodmi. Oba zápasy sme si nevedeli v obrane poradiť s fyzickou prevahou súpera. Ďalšími dôvodmi prehier bolo doskakovanie pod obomi košmi, tu nás súper doslova zvalcoval a taktiež sme jasné pozície spod koša zahadzovali. Slovan to využil a neveľkými rozdielmi zvíťazil v oboch zápasoch.
Tréner: Miloš Procházka

Nedela 24.11.2019

 

Starší žiaci U15

Zápas č. Z44

BK Lokomotíva Sereď – ŠBK Junior Levice 99:82 (28:19, 50:43, 77:50)
Šimko 35 (TH 8/5, 4 trojky), Broškovič 25 (7/5, 2 trojka), Rumpík 24 (12/8), Bachorík 6 (6/2), Zguriš 4, Andrášik 2 (7/0), Halenár 2, Mizera 1 (2/1)
Trestné hody družstvo 42/21, 6 trojok.

Zápas s Levicami sme opäť začali na výbornú, to nám však nevydržalo veľmi dlho a súper sa z úvodného tlaku oklepal a začal sa presadzovať. V druhej štvrtine sme sa prispôsobili ich hre, a tak stav po prvom polčase bol viac menej vyrovnaný. Druhý polčas prinášal svetlé aj slabšie chvíle, zlom nastal v druhej polovici tretej štvrtiny, kde výpadok nášho súpera sme potrestali niekoľko bodovou šnúrou v rade. Štvrtá štvrtina sa, teda už dohrala s pohodlným náskokom až do konca.
Tréner: Patrik Sarna

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img