ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Poškodené verejné osvetlenie pred Supermarketom Jednota – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes večer sme dostali do redakcie podnet od občana, že pred Supermarketom Jednota je výrazne poškodené verejné osvetlenie. Poškodenie malo byť nahlásené aj na Mestskú Políciu.

Či bolo poškodené osvetlenie vandalom alebo nevydržalo nápor vetra zatiaľ nevieme.

O  zaslanie stanoviska sme požiadali hovorcu Mestskej Polície v Seredi. Po zaslaní informácií budeme správu aktualizovať.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 26.11.2019 – stanovisko hovorcu Mestskej Polície Petra Sokola :

„Poškodenie verejného osvetlenia nám bolo nahlásené samotným vodičom, ktorý išiel zásobovať do OD Jednota, pričom s vozidlom zachytil stĺp verejného osvetlenia. Okolnosti poškodenia sú riešené na MsÚ, kde po vyčíslení škody bude škoda uhradená samotným vodičom.“

 

O 20.40 hod. sa osvetlenie nachádzalo v takomto stave. Pri prechádzaní po chodníku si dávajte pozor a hlavne sa lampy nedotýkajte !

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tu a teraz – ano presne na tomto materiali je uplne jasne vidiet, ako neskutocne niektori ludia zdegenerovali a uz ani v uplne elementarnych veciach nedokazu pouzivat rozum.

    XxZ 25. novembra 2019, 21:29 at 21:29 napisal toto: „To mislite ako vazdne ?? Vsak tam bol xy ludi co videlo ako sa to stalo opitajte sa kuriera co tam viezol veci on vam povie“

    Takze sme sna my blbi, lebo sme v danom momente na mieste neboli a nevideli sme to… A jasne, blbi su aj policajti, ostatni ludia inak pricetni a vedomi si urcitej povinnosti poskodenie verejneho majetku ohlasit – len tam neboli. To je ich previnenie hodne otazky – citujem: „To mislite ako vazdne ?? “
    . Odpoved ale autor tohto prispevku necaka, lebo on predsa vie a tak pokracuje – znovu citujem: „opitajte sa kuriera co tam viezol veci on vam povie“.
    Logicke, nie? Neboli sme tam, nevideli sme to, no mame vediet ze sa mame pytat kuriera…

    Ludia neblaznite… Este par rokov zivota na FB a poniektori z nas budu na tom horsie, ako zvierata…

  2. Stacilo zo stranzy redakcie napisat pricinu neurcito a nepolemizovat nad nou..toto moze pripadat niekomu inemu zas ako vy vravite „zdegenerovane“

  3. Ach jaj 26. novembra 2019, 11:54 at 11:54 – napisali ste – citujem: „Stacilo zo stranzy redakcie napisat pricinu neurcito a nepolemizovat nad nou..toto moze pripadat niekomu inemu zas ako vy vravite “zdegenerovane”

    Nuz, uz pri pisani svojho nedavneho prispevku som vedel, ze situacia je zla. Ze je ale tragiska, to som netusil. Verim, ze len u Vas…

    Preco?

    Nuu, ako by som to slusne… Skusim takto:
    (pokusim sa fakt pomaly a co mozno jednoducho)

    NEMOHLI sme ako pisete „napisat pricinu neurcito a nepolemizovat nad nou..“
    , lebo nam vcera vecer prisiel podnet od jedneho z poslancov MsZ a ani on nevedel, k comu doslo.
    Nevedel to nik z nas – ja uz urcite nie ani teoreticky.

    Preto je v clanocku napisane (nabuduce specialne pre Vas zvyraznime cervenou farbou), ze o informacie sme poziadali Mestsku policiu.

    Informacie od MP sme dostali niekedy doobeda a clanok bol AKTUALIZOVANY.

    Normalne by som sa teraz spytal, ci ste pochopili, no vynimocne sa pytam – ma taka otazka zmysel?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img