ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Kadetky, mladší žiaci a starší žiaci BK Lokomotíva Sereď sa predstavili v ďalších zápasoch

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sobota 9.11.2019

Starší žiaci U15

BK Lokomotíva Sereď – TJ Družba Piešťany „MS“ 66:38 (16:7, 37:23, 56:32)
Česár 16 (TH 8/4), Andrášik 11 (7/1), Náhlik 9 (1 trojka), Jozek 7 (4/1), Kapustík 6 (2/2), Aboudi 6 (2/2), Mizera 5 (2/0, 1 trojka), Sarkányi 5 (2/1), Talajka 1 (2/1), Mečiar 0 (2/0), Melicher, Gašparík.
Trestné hody družstvo 31/12, 2 trojky.

V sobotu sme sa stretli na domácej palubovke s našou dvojičkou TJ družba Piešťany. Aj bez našej základnej rotácie na súpiske, sme chceli podať 100 percentný výkon. To sa nám v určitých momentoch a hlavne na začiatku zápasu nedarilo. Bolo náročné chlapcov nastaviť tak, že aj keď Piešťany sú mimo súťaž, treba k tomu zápasu pristúpiť ako ku každému inému. V druhom polčase sme svoju hru zlepšili a súpera už nepustili takmer k ničomu. Veľmi dôležité je, že si zahrali všetci a naberajú herné skúsenosti aj mladší hráči alebo tí, ktorí v kľúčových zápasoch nedostanú až toľko príležitostí.

Tréner: Patrik Sarna


1 liga Kadetky – skupina Západ

BK AŠK Slávia Trnava – BK Lokomotíva Sereď 51:47(8:18, 22:30, 38:37).
Užovičová 13 (TH 6/3), Žemlová 9 (8/5), Dudonová (2/1, 1 trojka), Jakubčeková 7 (8/1), Vaňovčeková 6, Nagyová 4, Takács (2/0), Pjonteková, Kovalovská, Svrbická a Zrayer. Trestné hody družstvo 26/10, 1 trojka.

V ďalšom súťažnom zápase sme sa predstavili na horúcej palubovke Slávie Trnava. Do zápasu sme vstúpili dobre, pracovali sme kolektívne v obrane, hrali sme rýchlo a aktívne, vychádzali nám aj kombinácie na útočnej polovici. Druhá štvrtina pokračovala v podobnom tempe, kde sme mali stále mierne navrch ako súper, ale v závere polčasu sme našim výpadkom vrátili súpera do zápasu a každú našu chybu trestal košom. Do druhého dejstva sme vkročili aktívne, no nekoncentrovane a po našich 2 chybách v obrane súper zrovnal dvoma trojbodovými pokusmi na rozdiel piatich bodov. Z toho sme sa ešte ako tak otriasli 2 úspešnými protiútokmi, ale potom začala naša strelecká nemohúcnosť, ktorá pokračovala až do samotného záveru, v ktorom mal viac šťastia súper po trojbodovej strele, čím si naklonil šťastenu na svoju stranu. V zápase, ktorý sa hral vo vysokom tempe a obe družstvá sa trápili so streleckou úspešnosťou sme hrali veľmi aktívne, agresívne a s našim výkonom môžeme byť spokojní aj keď sme prehrali. Výsledkom nášho progresu je aj to, že ešte v auguste sme s týmto súperom prehrali rozdielom 30 bodov a v súťaži sme už prehrali len najprv v domácom stretnutí rozdielom jedného bodu a tentokrát rozdielom štyroch. Dievčatá chcem pochváliť za bojovnosť a nasadenie, no musíme sa do budúcna vyvarovať zbytočných chýb, ktoré by sa už v tejto vekovej kategórii nemali vyskytovať.

Tréner: Martin Bosý

Mladší žiaci U13

MBK Karlovka Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 41:73 (28:49)
Majerník 18, Vranovič7 17, Harčár 10, Vlkovič 6, Mizerík 5, Kiss 4, Vranka 4, Ecsi 4, Hrubý 3, Bombera 2.

MBK Karlovka Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 39:64 (16:44)
Vranovič 29, Majerník 16, Ecsi 6, Bombera 3, Harčár 3, Vlkovič 3, Hatnančík 2.

Naši mladí zverenci si tentokrát poradili s technicky dobre pripraveným súperom. Hrali pekne, kombinačne a priebeh obidvoch zápasov mali pevne v rukách. Pochváliť treba celé družstvo za snahu a chytré riešenia v hernej kombinácii hoď a bež a tiež za kolektívny výkon. Najbližšie sa naši chlapci predstavia 23.11.2019, v ŠH Sokolovňa, s aktuálnym majstrom Slovenska – družstvom Inter Bratislava.

Tréner: Jozef Ištok a Miloš Procházka


Nedeľa 10. 11. 2019

1 liga Kadetky – skupina Západ

MBK Stará Turá – BK Lokomotíva Sereď 72:61 (16:22, 40:34, 58:47).
Jakubčeková 15 (TH 2/1), Užovičová 14 (1/0, 2 trojky), Duodnová 12 (6/3, 1 trojka), Žemlová 8, Nagyová 6 (4/2), Zrayer 4 (2/2), Takács 2, Vaňovčeková, Pjonteková, Kovalovská a Svrbická. Trestné hody 15/8, 3 trojky.

V nedeľu sme cestovali na zápas k jednému z najskúsenejších družstiev v súťaži do Starej Turej. Zápas sme začali ako z veľkej knihy, vychádzalo nám priam všetko, cez obranu, protiútok a premenili sme aj zopár ťažších striel. V tom druhom sa hra začala vyrovnávať, ťažké strely začal premieňať aj súper, ktorý pridal aktivitu na doskoku a razom sme do polčasovej prestávky išli so 6-bodovým mankom. Vstup do druhého polčasu nám nevyšiel podľa predstáv a 3- minútový úsek sme prehrali 9:2. Do samotného záveru stretnutia sme striedali výborné chvíľky s tými horšími, čo znamenalo, že aj keď sme sa dostali na dostrel 7 bodov, tak takýmto striedavým tímovým výkonom sme už s výsledkom zápasu nevedeli viac urobiť. Na družstve je vidieť ako postupne začína naberať sebavedomie v riešeniach kombinácii a že keď chcú tak vedia ukázať aj toho bojovného ducha, čo ma veľmi teší.

Tréner: Martin Bosý

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img