ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Deti precestovali tri krajiny až kým sa dostali do bezpečia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Polícia dostala včera (27. 10. 2019) hlásenie na tiesňovú linku. Pracovník SBS dunajskostredskej spoločnosti zaregistroval v areáli pohyb neznámych osôb, ktoré preskočili plot a rozbehli sa po ceste. Privolaná hliadka zistila, že v kontajneri vlakovej súpravy sa viezlo 11 detí. Keď vlak zastavil, podarilo sa im z kontajnera odísť. Ďalšie vyšetrovanie potvrdilo, že deväť z nich pochádza z Afganistanu a dvaja z Pakistanu. V neľudských podmienkach precestovali nákladným vlakom až tri krajiny. Zo srbského mesta Subotica, cez Maďarsko, Komárno až do Dunajskej Stredy.

Keďže sú to maloleté deti, policajti ich odovzdali do bezpečia pracovníkom úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Kým sa nerozhodne, čo s nimi bude ďalej, budú umiestnení do detského domova pre maloletých bez sprievodu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Afganistan…deti ktoré od 2rokov ovládajú strelné zbrane..mali byť hneď poslané naspäť..Nechávajú tu takéto hrozby a potom sa čudujú 🤦🤦🤦

  2. Celé zle 28. októbra 2019, 12:40 at 12:40 – videl si osobne 2 rocne deti v Afganistane drzat strelne zbrane?

    Alebo inak. Videl si niekde inde 2 rocne deti drzat zbrane?

    Pripadne este trosicku inak: kde si bol a co si tam videl tykajuce sa vojny, deti so zbranami a pod. ?

  3. strasne len pomysliet,by si mali vprvom rade povedat ich rodicia.dvojrocne asi neovladaju zbrane ,ale 6 rocne v afganistane ovladaju zbrane.

  4. Predpokladám že rodičia poslali svoje deti svojim islamským radikálnym priateľom ktorým zaplatili. Deti by s veľkou pravdepodobnosťou boli použité na nelagalnu činnosť keďže oficiálne zaregistrovať by sa nemohli.
    Časom by si nárokovali príjazd ich rodičia s celou veľkou islamskou radikálnou rodinou do EU na základe že ich deti už sú tu.

    Takýchto ľudí a aj deti automaticky posielať mimo eu ( do Turecka do utečeneckého tábora ) za ktorý všetci v EU platíme

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img