ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Matej Tóth zavítal do Šintavy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZŠ a MŠ kráľa Svätopluka Šintava |  Vo štvrtok 24. októbra do šintavskej školy zavítal Matej Tóth a odovzdal škole grant O2 športovej akadémie, ktorý sme si vybojovali aj vďaka podpore rodičov a priateľov školy v súťaži O2 Dobrá vec.

Zároveň žiakom porozprával o jeho športovej ceste, jeho úspechoch a odpovedal na zvedavé otázky. Deti ho privítali búrlivým potleskom a so záujmom počúvali všetko o jeho športovej kariére. Športovec im predviedol disciplínu, ktorej sa venuje.

Škole odovzdal aj sadrový otlačok jeho stopy a zaujímavú knihu od autorky Slávky Kubíkovej: Krotitelia dispejov. Samozrejme nechýbalo spoločné fotenie a autogramiáda.

Žiaci i zamestnanci mali pekný zážitok.

Celkovo sa do druhého ročníka súťaže O2 Dobrá vec zapojilo 239 základných škôl, ktoré spoločne získali až 160 532 hlasov.

Súťaž Športová akadémia Mateja Tótha trvala od 10. apríla do 30. júna 2019, pričom základné školy boli rozdelené do štyroch kategórií podľa počtu žiakov: 0 – 85 žiakov; 86 – 200 žiakov; 201 – 350 žiakov a 351 a viac žiakov.

Základná škola s materskou školou kráľa Svätopluka v Šintave patrila do kategórie 86 – 200 žiakov a vďaka rodičom, žiakom, priateľom školy sa nám v tejto kategórii podarilo vyhrať s počtom 907 hlasov.

Škola vďaka O2 Športová akadémia Mateja Tótha získala kvalitnú voľnočasovú aktivitu pre deti na 1. stupni základnej školy. Pomocou prepracovanej metodiky a vyškolených trénerov poskytuje deťom všeobecný športový základ a motivuje ich k pozitívnemu vzťahu k pohybu. Tréningy prebiehajú hravou formou, dbajú na telesný aj duševný vývin detí a umožnia deťom zistiť, na aký šport majú najlepšie predpoklady.

Šintavská škola teda výhrou získala odborné vedenie 20-člennej skupiny detí na celý školský rok zadarmo. Od začiatku októbra sa deťom venuje pani učiteľka Mgr. Marianna Kalinaiová, ktorá absolvovala potrebné školenie.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img