ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Víkendové zápasy družstiev BK Lokomotíva Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sobota 19.10.2019

Mladšie žiačky U13

 BK Lokomotíva Sereď – BK AŠK Slávia Trnava 38:61 (20:21)

Žigová 10, Rychtáriková 8, Vaculčiaková 5, Ďurišová 4, Lehocká 4, Lopašovská 2, Donayová 2, Tothova 2, Suchopová 1

BK Lokomotíva Sereď – BK AŠK Slávia Trnava 39:63 (16:39)

Žigová 14, Rychtáriková10, Donayová 4, Vaculčiaková 4, Kapošova 2, Tothova 2, Ďurišová 2, Lopašovská 1

 

Ak by som povedal, že množstvo individuálnych chýb (kroky, straty pri driblingu atď, tenisovou terminológiu povedané – množstvo nevynútených chýb), ktoré dievčatá vyprodukovali počas zápasov je len pejoratív, tak by som sa vôbec nemýlil, lebo také „kvantum“ chýb sa vyprodukuje za 4 zápasy. Pri štandardnom výkone sme mohli mať skalp favorita. Ešte stále nás úroveň našich HČJ limituje. Ale dievčatám slúži ku cti, že aj v tejto pozicii hrali veľmi bojovne, nevzdávali sa a túžili sa dotiahnuť na súpera. A to je v baskete úžasná cnosť.
Tréner: Miloš Procházka

Turnaj starších minižiakov

BK Lokomotíva Sereď – MBK Karlovka Bratislava 59:61 (29:25) 
Vlkovič 11, Vranka 9, Hodorovič 8, Harčár 7, Écsi 7, Hatnančík 4, Bakó 4, Novosad 3, Chatrnúch 2, Urbánek 2, Horváth 2

 

BK Lokomotíva Sereď – B.S.C. Blue Bratislava „MS“ 76:47 (42:18)
Vranka 15, Écsi 13, Harčár 12, Hodorovič 10, Vlkovič 10, Urbánek 8, Štefánek 4, Chatrnúch 2, Hatnančík 2

V sobotu sa odohral prvý ligový turnaj kategórie U12 starších mini žiakov. Lokomotíva Sereď na domácej palubovke hostila družstvá z Bratislavy, Karlovku a B.S.C. Prvý zápas sme odohrali proti Karlovke. Zápas bol pomerne vyrovnaný, po väčšinu zápasu sme však mali mierne návrh a držali si 5 až 10 bodové vedenie. Zlom prišiel pár minút pred koncom keď sme stratili niekoľko lôpt za sebou a v priebehu niekoľkých okamihov bolo vyrovnané. Par sekúnd pred koncom sa hostia prvýkrát v zápase ujali vedenia a to im stačilo na tesné víťazstvo. Následne sme hrali proti B.S.C, kde sa zdalo, že to tiež nebude ľahký zápas. Chlapci boli vyšší a telesne zdatnejší. Po prvej štvrtine sme už ale viedli dvojciferným rozdielom a z našich hráčov odpadol stres. Zápas sme si začali užívať a bojovnou hrou sme dokráčali k víťazstvu. Posledný zápas hracieho dňa si zmerali síly naši súperi Karlovka a B.S.C. Kde Karlovka vyhrala 83:39.
Tréner: Patrik Sarna

 

Mladšie mini U11

 

BK Lokomotíva Sereď – BK AŠK Slávia Trnava 29:43 (16:20)

Dňa 19.10 sme nastúpili na svoj prvý súťaží zápas. Hrali sme na domácej pôde proti blízkemu súperovi z TT. Keďže dievčatá hrali svoj prvý zápas, na niektorých sa to odzrkadlilo, mali strach ktorý po úvodnom vyhodení lopty opadol a začali bojovať. Polčas sme prehrali o 4 body. Do druhého polčasu sme nastúpili s odhodlaním pobiť sa o víťazstvo a to nám zaviazalo ruky. V 3 štvrtine sme nedokázali súpera ubrániť a ani dať kôš. Záver zápasu sme aspoň stiahli náskok súpera. Dievčatá sa dúfam poučia z vlastných chýb a do ďalších zápasov nastúpime pripravenejší.
Druhý zápas sa hral v 3×3 štýle – srteetball, zahrali si všetky dievčatá a po zrátaní skóre sa musel tento zápas predlžovať. Dievčatá v posledných sekundách strhli víťazstvo na svoju stranu a bolo vidieť, že si to užili.
Trénerka: Stanislava Henčeková

Nedeľa 20.10.2019

 

Žiaci U14 – západ skupina A

BK Junior Komárno – BK Lokomotíva Sereď 56:77 (10:21, 26:39, 43:58)
Sárkány 20 (TH2/2), Česár 12 (3/2), Vranovič 7 (2/1), Mizera 6, Truong Q. 6, Kiss 5 (2/1), Boros 4, Majerník 4, Gavora 3 (1/1), Balogh 3 (3/1), Truong H. 3 (2/1), Štefanek 2 (2/0), Godály 2, Pasternák a Paldan. Trestné hody družstvo 17/9.

 

V našom ďalšom súťažnom zápase sme sa predstavili na pôde fyzicky vyspelejšieho družstva, ktoré hrá mimo súťaž, konkrétne Komárna. Vstup do zápasu nám vyšiel famózne a počas celej prvej štvrtiny sme dobre bránili a zakladali rýchly protiútok, čím sme súpera dostatočne zaskočili a vypracovali sme si z bodového hľadiska veľmi dôležitý náskok. V druhej štvrtine sme prestali vytvárať tlak v obrane, čím sme ani nemohli využívať našu najsilnejšiu zbraň protiútok, nepresadzovali sme sa v hre 1:1, neplnili sme taktické pokyny a boli nedisciplinovaní, hra sa začala postupne vyrovnávať. Do druhého polčasu sme naskočili síce v úvode stále mierne zaskočení, ale postupom času sme sa dostávali už do tempa a hry, ktorou sa chceme prezentovať a zápas sme zakončili kolektívnym výkonom, čoho výsledkom je zasiahnutie všetkých hráčov do zápasu a až 13-ti z nich sa dokázali bodovo presadiť. V mnohých úsekoch hry sme mali problém sa vyrovnať agresivite súpera. Individuálne a bodovo sa dokázal presadiť Sárkány, veľký progres v činnostiach preukázali bratia Truongovci a ešte stále od súpera o 3 roky mladší Kiss sa prezentoval rozvážnym a na svoj vek aj veľmi inteligentným výkonom.
Tréner: Martin Bosý

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img