ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Víťazný víkend družstiev BK Lokomotíva Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Starší žiaci U15

Sobota 12.10.2019

 Zápas č. Z11

BK Lokomotíva Sereď – B.S.C. Bratislava 93:70 (26:18, 52:34, 73:50)
Šimko 27 (TH 2/0, 3 trojky), Rumpík 26 (2/2, 2 trojky), Broškovič 11 (4/3), Andrášik 8 (1/0), Barina 6, Aboudi 4, Bachorík 4, Halenár 3 (1 trojka), Česár 2, Jozek 2
Trestné hody družstvo 9/5, 6 trojok.

 

Nedeľa 13.10.2019

 Zápas č. Z15

BK Lokomotíva Sereď – Inter Bratislava 58:56 (6:13, 18:33, 36:42)
Šimko 16 (5/2), Broškovič 15 (5/3), Aboudi 13 (2/1), Barina 4 (2/0), Andrášik 4, Bachorík 2 (2/2), Zguriš 2, Rumpík 2 (2/0)
Trestné hody družstvo 18/8.

 

Prvý domáci zápas sme odohrali v sobotu 12.10 proti B.S.C Bratislava. Zápas sme začali koncentrovane, agresívne a za pár minút sme viedli dvojciferným rozdielom. Do polčasu sme súpera stále tlačili a zvýšili náskok na 20 bodov. Druhý polčas sme však poľavili a súper sa začal presadzovať. Aj keď sme už náskok nezvýšili, tlaku sme zamedzili a 20 bodový náskok sme si ustrážili až do konca. Pozitívne je, že sa rovnomerne rozložili sily medzi všetkých hráčov na súpiske a tak sme najväčšie opory mohli pošetriť na nedeľňajší zápas proti majstrovi z Interu.
Ten sme aj za prízvukovania, že sa nie je čoho báť, začali veľmi ustráchane a nervózne. Hrali sme rozpačito, strácali lopty a boli nepresný v zakončení. Dôsledok toho bolo slabých 18 bodov v prvom polčase. Po polčasovej porade sme vstúpili do tretej štvrtiny odvážnejšie a začali sme postupne sťahovať náskok súpera. Začali sme hrať našu obranu, meniť tempo hry a súper sa dostával čoraz pod väčší tlak. Po 37 minútach zápasu bol stav konečne vyrovnaný a všetko bolo otvorené. Nakoniec sme si vo veľmi napínavej a nervóznej koncovke víťazstvo uchmatli. Čo by som chcel vyzdvihnúť je, že aj po polčasovom 17 bodovom manku sme nesklopili hlavy ale zomkli sa a bojovali až do konca.

Tréner: Patrik Sarna

 

 

1 liga Kadetky – skupina Západ

Nedeľa 13.10.2019

 Zápas č. Z20

MBK Ružomberok – BK Lokomotíva Sereď 36:88 (14:27, 22:48, 30:67)

Jakubčeková 18, Nagyová 15 (TH 6/3, 1 trojka), Dudonová 14 (2 trojky), Užovičová 13 (2/1, 2 trojky), Vaňovčeková 13 (3/1), Takács 6, Žemlová 5 (6/1), Pjonteková 4, Zrayer. Trestné hody družstvo 17/6, 11/5 trojky.

V nedeľu sme sa predstavili na palubovke Ružomberka, kde sme domáce družstvo zaskočili už v úvode zápasu agresívnou obranou a rýchlym prechodom na útočnú polovicu, vďaka čomu sme sa v mnohých situáciách aktívnou hrou 1:1 poľahky presadzovali. Už v prvej štvrtine sme boli schopné pripísať si na naše konto 27 bodov, čo pokračovalo počas celého zápasu, keď sme v ďalších dejstvách pridali ešte väčší dôraz v obrane. Oproti predošlým zápasom sa nám celkom dobre darilo meniť tempo hry a reagovať na zmeny v obrane. Malinkou trhlinkou v našom inak oku lahodiacom výkone bol asi 3- minútový úsek v 3 štvrtine, kde sme súpera poľahky púšťali do jednoduchých a opakovaných zakončení.

Dievčatá si zápas užili a každá hráčka prispela niečím k tomuto zaslúženému víťazstvu. Teší ma, že sme konečne využili aj náš potenciál v podkošovej hre a rýchly protiútok spojený s niekoľkými jednoduchými kombináciami. Všetko samozrejme vychádzalo z obranných činností.

Najbližšie sa predstavíme 26. a 27.10 v našej Sokolovni proti družstvu BKM Junior UKF Nitra a ŠKP 08 Banská Bystrica – ZŠ Zvolen.

Tréner: Martin Bosý

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img