ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Kolízia cyklistu s osobným vozidlom na Cukrovarskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Práve v tejto chvíli polícia dokumentuje dopravnú nehodu, ktorej účastníkmi sú cyklista a vodič osobného vozidla. Kolízia sa stala na Cukrovarskej ulici pri nákupnom centre Kaufland.

Vodiči zvýšte opatrnosť pri prejazde týmto úsekom.

Bližšie informácie prinesieme po ich zistení od hovorkyne KR PZ Trnava.

Za zaslané fotografie z miesta nehody ďakujeme nášmu čitateľovi.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Polícia vyšetruje okolnosti a príčiny dopravnej nehody, ku ktorej došlo v stredu, 2. 10. o 19.40 h na Ulici Cukrovarskej v Seredi. Vodič išiel na aute Renault Kangoo smerom na obec Dolná Streda. Pri jazde došlo doposiaľ z nezistených príčin k zrážke s chodcom na priechode pre chodcov, ktorý tlačil bicykel. 63 ročný muž utrpel pri zrážke viaceré vážne zranenia a bol prevezený do nemocnice. Presné príčiny nehody polícia vyšetruje.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. a co je na tom divne? cukrovarska je jedna pretekarska draha autobusy v noci a rano od 4 hodiny vratane kamionov s repou na plny plyn. cez den osobne bez obmedzenia. cest vynimkam. polici schovana na oddeleni a nestara sa o poriadok. ak neverite skuste si overit co som napisal . dopravna anarchia.

  2. Na situáciu na tejto ulici, už bolo nie raz upozorňované. Ešte že ráno, keď idú deti do školy riadia premávku policajti. Aj pred Kauflandom by malo byť vyznačené odkiaľ majú autá prichádzať, a kade odchádzať. Je to tam ako mravenište, krížom-krážom chodia ľudia s nákupnými vozíkmi pomedzi autá. Tiež otázka času, až sa niečo nestane a až potom sa to začne riešiť.

  3. Presne ten kaufland je katastrofa, tam sa vždy obávam toho ci niekoho nezrazim, ako vychádzate z autom z parkoviska ani sa nebazdate a hneď mate pri aute chodca, cyklistu…… A to si sledujem všetky zrkadlá a už ma párkrát striaslo z ničoho nič sa mi tam niekto zjavil….

  4. No ale rana to bola riadna… skore uzdravenie… na Cukrovarskej je to katastrofa hlavne po zotmeni idu tu aj 150 podaktori… vyletuju zo zakruty… je to hroza mala by tu dat tie spomalovace…

  5. Nebolo by už konečne aby sa to riešilo a nie len o tom hovorilo, aj Cukrovarskú ulicu, aj Kaufland a aj semafory? Tie ráno na zelenú svietia pre chodcov sotva 3-4 sekundy, že nestačíte prejsť do polovice zebry a naskočí červená. To neviem, ako to majú stihnúť, čo majú zdravotné problémy? Keď sa niekto ponáhľa do práce, nech stane o 10 minút a nie aby sa mu prispôsoboval semafor!

  6. Pri kauflande nepomoze nič lebo ludia su ako telence a bodku za vsetkym davaju cigansky obyvatelia ked zostanu stat s autami rovno pred vchodom do kauflandu aby tie ich tlste p…..e si nezodrali topanky

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img