ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Pri Zlatých Moravciach spadlo stíhacie lietadlo MiG-29 – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MOSR  |MM|  Pri Zlatých Moravciach spadlo dnes vo večerných hodinách stíhacie lietadlo MiG-29. Pilot sa katapultoval. Išlo o cvičný vzlet stíhacích lietadiel. Druhé z lietadiel pristálo. Na miesto smeruje minister obrany SR Peter Gajdoš.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa Polície SR

Podľa prvotných informácií môže za nehodu, ktorá sa stala v Nitrianskom kraji, nedostatok paliva – finálna príčina bude vyšetrovaná, ide zatiaľ o predbežnú informáciu.

Pilot sa stihol katapultovať a je v poriadku. Záchranné zložky pátrajú po stíhačke. Nehoda sa stala o 21:30.

Na miesto smeruje minister obrany. Podľa rezortu išlo o cvičný vzlet a druhý pilot druhého lietadla bezpečne pristál.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – doplnenie správy MOSR

Pilot stíhacieho lietadla Mig-29, ktoré dnes vo večerných hodinách spadlo pri Zlatých Moravciach, prežil.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa Prezídia HaZZ

Hasiči zasahujú pri páde stíhačky

Hasiči z Nitry boli dnes pred desiatou hodinou večer vyslaní do katastra obce Nové Sady, kde
došlo k pádu stíhacieho lietadla MiG-29. Po príchode na miesto udalosti začali príslušníci s hasením požiaru lietadla, ktoré po páde začalo horieť. Požiar sa im podarilo lokalizovať po pár minútach, momentálne ho likvidujú. Pri udalosti zasahuje 12 príslušníkov z Nitry.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bez paliva začalo horieť a cvičné s ostrou muníciou?
    Hmm..

    Myslím si, že je to krásny pokus začať tvrdiť, že „dvadsaťdeviny“ sú staré, nemoderné a treba nakúpiť staré eFká, lebo . . .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img