ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Polícia pátra po nezvestnej 13-ročnej školáčke – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KRPZ Trnava |MM|  Polícia pátra po nezvestnej 13 ročnej školáčke z Piešťan. Maloletá Viktória Boháčová odišla včera ráno od babky v Piešťanoch pravdepodobne do školy. Po vyučovaní zvykla chodiť domov okolo 14.00 h, kde sa nevrátila, doteraz nepodala rodine o sebe žiadnu správu a zdržiava sa na neznámom mieste.

Viktória Boháčová je 163 cm vysoká, má hnedé dlhé vlasy ostrihané do postupna. Dievčina pôsobí starším dojmom, približne na 15 rokov. Pri odchode do školy mala oblečené pepitové nohavice čierno – bielej farby, čierne tričko, blúzku bielej farby s kockovým vzorom, tmavo zelený kabát a čierne topánky so šnúrkami.

Dievčina sa môže pohybovať po meste Piešťany, ale nie je vylúčené, že ju môžete vidieť aj v iných mestách v rámci celého Slovenska. Ak ste nezvestnú Viktóriu spoznali a videli, akékoľvek informácie k jej pohybu môžete nahlásiť ihneď na číslo 158 alebo na najbližší útvar polície. Informácie nám môžete poslať aj cez súkromnú správu facebook sr – trnavský kraj.

V minulosti už bola opakovane nezvestná.

– – –

AKTUALIZOVANÉ

Pátranie po nezvestnej školáčke bolo dnes krátko pred 15.00 ukončené. Policajti z Obvodneho oddelenia PZ Vrbové ju našli v obci Chtelnica. Dievčina bude odovzdaná po výsluchu rodine.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img