ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

ŠKF iClinic Sereď – FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 0:0

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Už v stredu, 18.9.2019 sa predohrávalo 9.kolo Fortuna ligy zápasom Trnava – Senica 0:0, v sobotu sa odohrali ďalšie 4 zápasy a dnes kolo uzavrie súboj Trenčína a Slovana. Sereďania na Myjave privítali Zlaté Moravce ktorým úvod do sezóny vychádza nad očakávanie, lebo iba v dvoch zápasoch zatiaľ našli premožiteľa, vo všetkých ostatných zápasoch bodovali a preto nie náhodou sú zatiaľ v hornej polovici priebežnej tabuľky. ŠKF iClinic posledné tri kolá remizovali preto v sobotu od 19.00 hod. bolo zaujímavé sledovať či Moravce potvrdia dobrú formu alebo či ich domáca Sereď zdolá.

Od úvodu sa hral futbal ktorý mal veľmi slušné parametre čo do rozsahu od šestnástky po šestnástku, s dobrým pohybom, prihrávkami a sebavedomí hostia jasne ukazovali, prečo sa im zatiaľ darí. Keďže ani domáca Sereď v ničom nezaostávala, diváci v úvode mohli tušiť zaujímavý futbal, lenže s pribúdajúcimi minutami sa hra čím ďalej tým viac ponárala do totálnej ofenzívnej nemohúcnosti oboch súperov a to už bol zápas takmer v ofsajde. Ak za 45 minút vo futbale diváci vidia v súčte 3 strelecké pokusy, z toho jednu mizernú hlavičku hosťujúceho Jaroviča vzniká nudný dojem že kto dá náhodou gól ten vyhrá. V 31.minute prvý strelecký pokus poslal na bránu hostí Rorič z 19m ale nad a až v závere prvého polčasu v 42.minute domáci zahrozili, keď unikli po ľavom krídle, Slaninka zatočil dobrú loptu do šestnástky hostí ale Louku si s ňou neporadil a v šanci z 11m iba slabá teč pretancovala okolo ľavej žrdi a finito, žiaľ toto bol najzaujímavejší moment prvého polčasu. Dobrý pohyb, dobré prihrávky, aj technicky na slušnej úrovni ale výsledok podobný dvom magnetom približujúcim sa ku sebe rovnakými pólmi.

Do druhého polčasu vstúpili hostia aktívnejšie i strelecky, v 47.minute na hranici šestnástky domácich sa Jarovič technicky pohral s loptou ale na Ilieva poslal polovysokú malú domov a v 50.minute obliehanie šestnástky domácich zakončil strelecky hosťujúci Čögley z 20m vedľa pravej žrde. V 64.minute nebezpečne z ľavej strany z vnútra šestnástky prudká lopta po zemi z kopačky kapitána hostí Ďubeka iba tesne míňala ľavú žrď brány Ilieva a na druhej strane center v 69.minute na päťke Špehar hlavou dobre netrafil a tak okrem žltých kariet zo 73. a 80.minuty pre hráčov hostí a niekoľko striedaní domácich aj hostí, futbal mal v sebe letargiu z ktorej by hráči divákov neprebrali ani keby sa hralo do nedele a preto sereďania doma stratili dva body.

Návšteva 212 divákov svedčí o tom, že myjavčania cudzí futbal nemusia ale aj to je dôsledok skutočnosti, že Sereď na výstavbe svojho štadióna, pre svojich fanúšikov, ešte ani motykou nezarýpla a to je iba škoda, lebo podobná návšteva ako na Myjave býva na prípravných zápasoch zimnej prestávky ŠKF keď sa teplota hýbe okolo 0°.

Zostavy –  domáci: D.Iliev –  T.Hučko(K), M.Rorić, F.Pankarićan(61.D.Špehar), A.Morong, T.S.Dabó, D.Ventúra, T.D.Ba, A.Iván(78.N.S.Cleber), P.Louku, M.Slaninka

– hostia: B.Pindro –  A.Asanovič, P.Čögley, A.Sloboda, J.Švec(63.H.C.S.Gustavo), D.Duga(86.D.Richtárech), M.Kovaľ(84.P.Orávik), J.Brašeň, T.Ďubek(K), S.Jarović, M.Pintér

ŽK: 73.H.C.S.Gustavo, 80.A.Sloboda FC ViOn

Strely     celkom – 3 – 7

         na bránu – 0 – 1

         mimo bránu – 2 – 6

         zblokované – 1 – 0

Rohy – 4 – 3

Fauly – 15 – 20

Ofsajdy – 0 – 0

Rozhodoval: Bystrík Nemček

  

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img