ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

AKTUÁLNE: Dopravná nehoda v centre Serede. Ulica M.R. Štefánika je neprejazdná! – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď   /   Práve teraz polícia dokumentuje dopravnú nehodu ktorá sa stala na ulici M.R.Štefánika. Ku kolízii osobných áut došlo pri výjazde z parkoviska od OD JEDNOTA na ul. M.R. Štefánika.

Na mieste dopravnej nehody zasahujú záchranárske zložky a cesta od svetelnej križovatky od Hutníka po MsÚ je uzatvorená. Použite obchádzku.

AKTUALIZOVANÉ  16.09.2019 – tlačové správy

KRPZ Trnava | Dopravná polícia bola k nehode privolaná troch vozidiel, Kia, Ford a VW. K nehode medzi vozidlami došlo v dôsledku nepozornosti, vodič sa dostatočne nevenoval riadeniu. Pri nehode sa nikto nezranil, polícia alkohol pri nehode nezistila. Vzhľadom na výšku spôsobenej škody a okolnosti, za ktorých došlo k nehode, bola táto na mieste uzavretá medzi účastníkmi ako škodová udalosť.

– – –

KR HaZZ Trnava | Dňa 14. septembra 2019 krátko po 09.00 hod. bola ohlásená dopravná nehoda troch osobných motorových vozidiel v Seredi na ul. M. R. Štefánika. Po príjazde hasičov na miesto udalosti sa na mieste nachádzala Polícia a záchranná zdravotná služba. V dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu jednej osoby, ktorá bola v starostlivosti záchrannej zdravotnej služby. Hasiči vytýčili miesto nehody, na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Serede s 1 ks hasičskej techniky.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ak nie je vikendovy sofer tak je to tlk co nevie co znamena znacka STOP pri vyjazke z parkoviska od jednoty. Alebo sa chudacisko tak ponahlal z obchodu ze serie na znacky a vyruti sa na hlavnu cestu, len aby nemusel postat par sekund?

  2. Na stopke zastavila a z ľavej strany vodič ju púšťal lebo chcel odbočiť na parkovisko, takže jej zablikal, že môže ísť a tak išla, lenže za tým autom čo ju pušťalo bolo druhé auto čo predbiehalo a tak sa zrazili ☝🏼

  3. Nech mi bliká kto chce. Pokiaľ nevidím na cestu tak sa na ňu neopustím. To je podstata stopky. Zastaviť na mieste ķde máte dobrý výhľad na cestu. Pokiaľ nemám..nevojdem.

  4. No pokiaľ predbiehal auto ktoré chcelo odbocit na parkovisko a preto pustilo to co chcelo odtial odísť tak vinník je jasný. cez plnú ciaru sa nepredbieha

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img