ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Boot Düsseldorf 2020 : 51. ročník najväčšej svetovej výstavy lodí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Miroslav Košírer | V luxusnom hoteli Palais Coburg vo Viedni sa konala tlačová konferencia pri príležitosti budúceho ročníka kontraktačného veľtrhu v oblasti lodí. Výstava boot Düsseldorf je najväčší veľtrh lodí a vodných športov na svete a je miestom, kde sa každoročne stretávajú ľudia nielen z Nemecka, ale z takmer celého sveta. Budúci ročník sa bude konať 18.1.2020 – 26.1.2020. Düsseldorfje pre výstavu veľmi špecifický, keďže sa v Nemeckom Düsseldorfe koná už po 51. krát.             

Na budúcoročnom výstavisku boot Düsseldorf sa predstaví takmer 1900, vystavovateľov, z ktorých viac ako 50% nie je z Nemecka. Takmer 70 vystavovateľov pochádza z rôznych krajín sveta, aby prezentovali zaujímavé inovácie, atraktívny vývoj a námorné zariadenia. Znamená to, že celý svetový trh príde do Düsseldorfu, aby poskytol vzrušujúci pohľad na celý svet vodných športov na deväťdennej výstave v 16 rôznych halách, na dych berúcich 220 000 metroch štvorcových. Na výstave boot Düsseldorf nájdete zaručene každý vodný šport, ktorý so sebou prináša množstvo kategórií lodí a jácht, motorov, lodnej dopravy, jachtingu či kanoistiky. Dospelí sa na výstave môžu tešiť na stanoviská športov ako je rafting, vodné lyžovanie, wakeboarding, wakeskate, skimboarding, jetskiing, potápanie, surfovanie, windsurfing , kitesurfing, paddle boarding, rybolov, ale aj stánky cestovných kancelárií, plážových letovísk  a charterových leteckých spoločností. Deti poteší množstvo atrakcií, ako je veslovanie na malých člnoch, súťaže a rôzne darčekové predmety. Veľtrh bude otvorený každý deň od 10:00 do 18:00 hod. Vstupné na celý deň stojí približne 19,00 €.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img