ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Hviezdne leto 2019

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Agentúra KVAS aj v roku 2019 pripravila v rámci projektu IN CASTLE pre návštevníkov seredského amfiteátra sériu svetových koncertov.

Hudobné podujatia začali 26. júna  vystúpením alternatívno-rockovej skupiny GARBAGE. Skupina na svetovej hudobnej scéne spolu účinkuje už 25 rokov. Počas tohto obdobia vydali 6 albumov, predali viac ako 17 miliónov nosičov a odohrali koncerty vo viac ako 35 krajinách sveta. Do Serede v deň koncertu prišli fanúšikovia z celého Slovenska aj okolitých štátov. Najväčšiu pozornosť samozrejme pútala speváčka Shirley Manson, ktorá je aj vo svojich 53 rokoch stále extravagantná a plná energie.

Ďalším veľkolepým koncertom bolo vystúpenie kapely WHITESNAKE. Kapela do Serede zavítala 5. júla a vystúpenie mala poskladané z  nových skladieb z trinásteho štúdiového albumu nazvaného „Flesh & Blood“, ktorý vyšiel začiatkom roka a tiež z overených hitov ako napríklad Here I Go Again, Is This Love či Still Of The Night. Strhujúce skladby a skvelá show našla u obecenstva odozvu v podobe burácajceho potlesku.

Azda najväčší ale aj najhlučnejší koncert v histórii zažila Sereď 23. júla, kedy amfiteáter hostil najvýznamnejších predstaviteľov nu-metalu, kapelu Limp Bizkit. Do nášho mesta  v tento deň prúdili davy fanúšikov dlhé hodiny pred koncertom, parkoviská v meste boli beznádejne zaplnené a všade prítomní policajti dozerali na bezpečnosť. Energiou nabití fanúšikovia si spoločne naplno zaspievali hity ako Rollin‘, My Generation či Break Stuff. Plný amfiteáter mladých ale aj starších návštevníkov sa skvelo bavilo po celý čas.
V rámci koncertov In Castle 2019 sa v Seredi mal predstaviť aj fenomenálny spevák a hviezda svetových rozmerov Michael Bolton a kapela Gipsy Kings. Oba koncerty boli ale na veľké sklamanie fanúšikov, napokon zrušené. Nato akými skupinami či spevákmi nás Agentúra Kvas prekvapí nabudúci rok,  si budeme musieť ešte nejaký čas počkať.


Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img