back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Žiadosť o urýchlené pokosenie“ – občania už nevedia, na koho sa majú obrátiť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dnes sme do redakčnej pošty dostali ďalší e-mail ďalšieho nahnevaného obyvateľa mesta. Nasledoval telefonát, v ktorom sa sťažoval na nepochopiteľný prístup zo strany vedenia mesta a to konkrétne primátora. O tom ale neskôr. Teraz aktuálne k nepokosenej tráve:

Pán Majko vedeli by ste pomôcť občanom ul. Novomestká s okamžitým pokosenim trávy resp. buriny nakoľko sa v nej už strácajú deti a o psoch ani nehovoriac. A o ihrisku co tam urobili resp. neurobili jeden koník a hojdačka je na výsmech a keď som chcel na vlastné náklady urobiť niečo pre naše deti tak tých povolení co by som musel dodať bolo neúrekom tak som od zámeru s nechuťou upustil. 

S pozdravom Antala Norbert Novomestká 43/42

– – –

Pán Antala, SOL a ja Vám vieme pomôcť iba otvorenosťou a sprostredkovávaním  informácií pre verejnosť.  Za údržbu mesta, verejnej zelene a poriadok zodpovedá priamo občanmi volený a platený zástupca, primátor a štatutár mesta  Ing. Martin Tomčányi.

Ak by bol záujem zo strany vedenia mesta, teda primátora Tomčányiho, či jeho zástupcu Veselického – sprostredkovali by sme aj viac. Žiaľ, títo dvaja volení zástupcovia platení nepochybne aj z Vašich daní, akýkoľvek pokus o komunikáciu vo veciach verejných už niekoľko rokov ignorujú. Evidentne ich nezaujímajú postrehy zo strany občanov, keďže aj verejné stretnutia konané v prvom volebnom období raz mesačne, na začiatku druhého obdobia zrušili.

- Článok pokračuje pod reklamou -
Autor: Foto: autor e-mailu, obyvatel mesta Sereď

Občania a ich potreby  ich nezaujímajú dlhšie, ako dva mesiace pred voľbami a prioritou pre nich je jedine Váš hlas, ktorý v deň volieb očakávajú v hlasovacej urne.Tak mi to vychádza z dlhoročných skúseností, postrehov a anylýzy ich správania.

Pán Antala, primátor Tomčányi so svojim zástupcom v tomto volebnom období rieši podstatne náročnejšie problémy, ako je nepokosená tráva pred Vašim činžiakom. Jeho aktivity sú nepochybne namierené najmä na hľadanie cestičiek, ako obstáť v konntrolórkou  podanom trestnom oznámení vo veci nezákonného vyplatenia takmer  150 000 Eur odmien svojmu zástupcovi, prípadne sa pripravuje na obranu vo veci nulovej reakcie pri vedení rokovania MsZ a konkrétne hlasovaní o zámere miliónovej dotácie z mestských peňazí  súkromnému športovému klubu / akciovej spoločnosti, ktorý má mať cez člena dozornej rady a jedného zo sponzorov napojenie na kriminálne podsvetie. Netvrdím že má, no akosi doteraz sa verejne k informáciám prezentovaným P.Sabom nik  (ani primátor) verejne nevyjadril.

Pán Antala, už v telefonickom rozhovore som Vám povedal, že mi je ľúto neskutočnej arogancie, ktorá za posledných osem rokov sa  v meste udomácnila rovnako, ako drogy, ich predajcovia, množstvo bezdomovcov a samozrejme špina, odpadky a neskoro kosená tráva dokonca aj na detských ihriskách.

Pán Antala, verím, že pán primátor keď už nie z povinnosti, tak aspoň pre hanbu zabezpečí pokosenie verejného trávnika pred Vašim činžiakom, aby na detskom ihrisku nehrozila strata Vašich detí, či nachytanie kliešťov presne, ako ste mi to spomínali v rozhovore.

Prajem Vám a Vašej rodine príjemný zbytok večera.

Miloš Majko

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Odstupom času sa mi zdá, že nepokosené sídlisko Garbiarska bolo asi menšia nepríjemnosť, ako rozkopané sídlisko. Začínam byť presvedčený, že tie rúry vykurovania do začiatku vykurovacej sezóny (možno do 1 mesiaca?) hotové a zakopané nebudú. Tri mesiace sa s tým trápia a koniec je v nedohľadne. Nedávno jeden chlapík zváral, druhý sa hrabal v aute a tretí sa pod borovicou hral na mobile. O tom, že keď začnú jesenné dažde, úprava terénu bude dosť sťažená ani nehovorím…teda aspoň predpokladám, že terén majú v pláne zarovnať, dosadiť trávu a tak.

  2. Jar je v plnom prúde, zišlo by sa už pokosiť sídlisko Garbiarska. Kliešte už začali útočiť. My, čo venčíme psov a platíme za nich do mestskej kasy by sme zato chceli aj nejaký „servis“.

  3. to Julo – čo za nadštandard servis by ste chceli. Vďaka vám psickarom musí odstraňovať hovienka 💩 mesto na náklady nás všetkých. Ale len na papieri 😁 takže nezvysilo na kosenie

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované