back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

VIANOCE V SEREDI 2023 – zaujímavý program aj vianočné trhy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mesto Sereď a Dom kultúry Vás pozývajú na VIANOCE V SEREDI s nasledovným programom:

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Hľadám správne slová ako Vás ohodnotiť za tento Vianočný program. No nič neprekvapili ste ako po iné roky. Nula bodov. Žiadna snaha niečo výnimočné vymyslieť pre svojich občanov. Vám sa moc nechce a asi vás to ani nebavi
    A takýto ľudia by tam ani nemali byť.

  2. Ta grafika je otrasná..kde je oficiálny program trhov..od -do…kedy a kde sa môžu ľudia v centre stretnúť pri vianočnej atmosfére stánky, cigánska, punč, ľudová tvorba, verejné vystúpenia na pódiu,..toto je jeden chaos,.ktorý sa bez lupy ani nedá prečítať..nie sme tu nejako nároční..ale tak snáď sme uz niekde inde..tuším to bol r.2012,.ked pri gymnáziu boli 4-5 dní vystúpenia, verejné klzisko a centrálne miesto, kde mal človek pocit, že sa nieco deje..zavŕšené vynikajúcim koncertom Fragile..toto vyzerá byť -chceme toho robiť veľa, ale nič poriadne..

  3. Je to presne ako sa vyjadril pán primátor. Seredské Vianočné trhy nám budú “závidieť” aj vo Viedni. Skôr sa popukajú od smiechu.

  4. Ja si myslím že ten program zodpovedá veľkosti a teda aj možnostiam nášho mesta. Ľudia máte veľké oči, čakáte program ktorý si môžu dovoliť tak krajské mestá.

  5. Marek ten program nezodpoveda ani dedine so 100 obyvatelmi. Program uplna tragedia, nic v zlom ale vystúpenia deti nikoho nezaujmu. Ano deticky sa potesia a to je asi tak vsetko. Co sa tyka obyvatelov program je nulovy. Preto kazdy ide radsej hocikde inde. Neviem cim to je ze tuna sa nevedia urobit ziadne vianocne trhy. Zatial co jarmok rok co rok upada tak vianocne trhy v tomto meste proste skapali.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované