back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Oznam daňovníkom dane z nehnuteľnosti a za PSA pre rok 2024

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestský úrad / Finančné oddelenie MsÚ Sereď – Referát daní a poplatkov /  Mesto Sereď ako správca miestnej dane oznamuje daňovníkom dane z nehnuteľnosti alebo dane za psa, ktorým v priebehu roka 2023 vznikla, alebo zanikla daňová povinnosť (kúpili, zdedili alebo predali nehnuteľnosť, alebo vlastnia psa staršieho, ako 6 mesiacov) je potrebné podať riadne alebo čiastkové daňové priznanie do 31. januára 2024.

Občan s ťažkým zdravotným postihnutím, ktorý si neuplatnil a vznikol mu nárok na zníženie dane z nehnuteľnosti a dane za psa, môže si tak uplatniť zníženie dane v lehote na podanie daňového priznania do 31. januára 2024.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Majiteľa psa na rodinnom dome treba oslobodiť od dane za psa. Za chov psa na činžiaku treba navýšiť daň za psa na 1200€ zarok.

  2. Chov psov na činžiaku treba zakázat,po nočnej sa nemožem vyspat,šteká to tu z každej strany

  3. Čo sa týka daň za psíkov,tak to je nehorázne,potom pani úradníci zistia koľko psíkov bude na ulici ,a koľko útulkov bude preplnených.Ked budú zbierať daň za psíkov tak tie peniaze majú dávať útulkom aby mali všetko čo ten útulok potrebuje.

  4. Práve som premýšľala kam vlastne idú tie peniaze za psíkov ktoré ľudia platia,mali by ísť do útulkov ,lebo mesta nepomáhajú útulkom tak ako by mali zaco sa môžu hanbiť.

  5. Prečo si myslíte, že daň za psa by mala ísť do útulku? Je to príjem mesta a mesto s tými peniazmi naloží ako uzná za vhodné. To ako keby ste za vybranú daň za nehnuteľnosti žiadali rekonštrukciu vašej nehnuteľnosti.

  6. Co ma je po vasich pojebanych utulkoch? kto da psa do utulku mal by nanho platit,kazdy odchyteny pes ma byt na veky uspaty,je to len financna a zbytocna zataz.
    Len bohuzial,jebnuty ludia uz stavaju aj psie krematoria,ja cakam,ze budu aj omse za psov,alebo kostoly.

  7. mozes mi pofajcit peero,dufam,ze tvoj sivavy bastard sa zadrhne,potom pojde hore kominom,mozes mu aj zaspievat.

  8. Majiteľia psov na činžiaku patria do útulku pre psychicky chorých. Musel to byť idiot čo povolil chov psov na činžiaku.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované