Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 24. 1. 2019, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Každý deň čerstvé pečivo už aj v Seredi

redakcia SOLDátum16. 02. 2015 11:08:16TémaFirmy a podnikanie
200

O nie zrovna najzdravších pečených výrobkoch, ktorými nás kŕmia vo väčšine hypermarketov sa v médiách toho popísalo už dosť. Ich výroba zo zmrazených polotovarov plných éčok a prísad zabezpečujúcich dlhú trvanlivosť sú známym problémom. Nielen pre nás spotrebiteľov ale aj odborníkov.

Možno ste si aj vy položili otázku, kde v meste je možné kúpiť pekárenské výrobky zaručene čerstvé a pečené priamo v pekárni ? Už dva mesiace pod Hokejkou funguje nová Pekáreň a cukráreň Leo, v ktorej priamo majiteľ Gjon Prekpalaj pečie kvalitné dobroty, ktoré si už o 06.00 hod. ráno môžeme nájsť na pulte.

Pri krátkom stretnutí sme mu položili niekoľko otázok:

 

Aké boli Vaše začiatky a akú dlhú máte prax ?

Začínal som v rodinnej pekárni v Chorvátsku a dnes je tomu už 25 rokov, čo sa tomu venujem. Tradíciu založil už môj dedo a to pred 100 rokmi. V tradícii pokračoval môj otec a ja v tom pokračujem.

O koľkej hodine začínate piecť a približne koľko cesta zarobíte denne ?

Každý deň začínam už o 01.00 hod. ráno a cez deň postupne dopekám. Denne zamiesim asi 100 kg cesta.

Aký sortiment výrobkov máte v ponuke ?

V ponuke máme 30 - 35 druhov pečiva, či už sladkého alebo slaného.

Takže ponuku máte pestrú, ak by sme to mali vyjadriť na počet kusov, koľko ich za deň napečiete ?

Denne napečiem približne 150 ks slaného pečiva, 50 ks sladkého pečiva, pizzu a 20 ks chlebov. Viem sa však prispôsobiť zákazníkom a napiecť podľa potreby. Samozrejme v čase sviatkov sa to množstvo zvyšuje.

Používate do cesta aj prísady, ktoré zaručujú dlhšiu trvanlivosť ?

Na výrobe pečiva si dávam záležať a ide mi o spokojnosť zákazníka. Výlučne preto používam len prírodné suroviny bez konzervantov.

 

A dá sa to poznať už aj podľa chuti. Naozaj čerstvé a iné, ako to z mrazáka. Do pekárne sme sa prišli pozrieť počas skorého ranného pečenia a potvrdzujeme - všetko vyrába priamo tu a každý deň čerstvé.

Takže už viete, kde dostanete denne čerstvé pečivo a koláčiky?

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 16-02-2015 17:00:47
Potvrdzujem veľmi dobrý a chutný výber v tejto pekárni, v podstate inde už pekárenské výrobky nenakupujem! Palec hore

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
Kominar DUBA
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
KomentárJozef Pred 36 minútami:
R. Raši: Brexit môže znamenať problém, Slovákov radi privítame doma
Komentárzastupitelstvo Pred 1 hodinami:
Oficiálna webová stránka obce Šoporňa je deň pred zastupiteľstvom nedostupná. - AKTUALIZOVANÉ
Komentárredakcia - tlačové správy Pred 2 hodinami:
Tovar v hodnote takmer 300 Eur kradli deti. Samozrejme, že dospelí boli prítomní. - AKTUALIZOVANÉ
KomentárELIZABETH AMÁLIA Pred 2 hodinami:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
Komentármaro Pred 3 hodinami:
Z klasickej predajne Supermarket
Komentárabcd Pred 5 hodinami:
Dnes komisia rozhodovala o výške dotácií po prvý raz v histórii mesta VEREJNE. - AKTUALIZOVANÉ
Komentárhádam Pred 10 hodinami:
Autogramiáda a beseda so spisovateľom, rodákom zo Serede Igorom Ďuričom v Panta Rhei v Seredi
Komentárnázor Pred 17 hodinami:
Pozvánka na stretnutie s kandidátmi
KomentárCicero Pred 19 hodinami:
Ak sa teda nebudú mať k činu poslanci, možno onedlho budú nahradení samotnými poškodenými občanmi.
Komentárpostúpenie podania Včera:
"akékoľvek zvýhodnenie v rámci uvedených poplatkov pre tieto osoby považujeme za diskriminujúce voči ostatným obyvateľom" - píše generálnemu prokurátorovi rozhorčený občan
Komentárlolo Včera:
NAKA zadržala ďalšiu drogovú zločineckú skupinu
KomentárTak že chytať nebudete 21-01-2019 13:53:51:
Výsledky volieb do výboru a kontrolnej komisie na obdobie rokov 2018 – 2021
Komentáronanym 21-01-2019 10:10:21:
Auto zrazilo chodca na priechode pre chodcov
Komentárpotecha 18-01-2019 23:11:59:
Tri víťazstvá basketbalistov ŠBK Sereď proti Trnave
Komentáranonym 18-01-2019 09:49:16:
Tragická dopravná nehoda na priechode pre chodcov
KomentárHutník 18-01-2019 09:48:09:
Prosba o pomoc pri nájdení strateného psíka
KomentárMichail Kovaľčuk genetika slovanov 18-01-2019 01:03:54:
Genetika moslimov
Komentárpre Zuzanu 17-01-2019 13:57:35:
Nahrávanie obecného zastupiteľstva - parametre cenovej ponuky
KomentárPavol Kurbel 17-01-2019 12:13:13:
Výsledky žiakov ZŠ Juraja Fándlyho v celoslovenskom testovaní žiakov KOMPARO
Komentársepultura666 17-01-2019 08:02:10:
Sanitka zrazila chodkyňu, polícia hľadá svedkov

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign