back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

A každý „politik“ rozbieha reformy – hlavne aby zrušil všetko, čo bolo pred ním, aby sa zapísal sa do histórie tým svojim pomníkom.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Stav Slovenska vo všetkých oblastiach nevidí len ten,kto skutočne realitu vidieť odmieta. Normálne nefungujúce zdravotníctvo, školstvo, železničná a cestná infraštruktúra v mimoriadne zlom stave a v niektorých prípadoch dokonca nebezpečná. Cestovný ruch upadá a ceny v obchodoch aj v reťazcoch výrazne odlišné, ako na západ od nás.
A každý „politik“ rozbieha reformy – hlavne nech zruši všetko, čo bolo pred ním, aby sa zapísal sa do histórie tým svojim pomníkom.

Ďalšie voľby do vedenia štátu priniesli ešte väčších hulvátov, mentálnych kaskadérov a hlupákov, ako  to predošlé.

Slovensko je na pokraji vlastného sebazničenia. Dokedy? Vážne počkáme, pokým dosiahneme úplné dno, nebudeme zaujímavý ani pre tých najtrpezlivejších a najtolerantnejších Slovákov, ktorí odídu a zostane tu len lúza neschopná okrem šírenia demagógie urobiť nič normálne a do budúcnosti skutočne hodnotné?

Status zo sociálnej siete je pravdivý. Žiaľ. Ten, kto vie, o čom je reč, akurát tak zaplače a otočí list.

A keď nebude aký, zhasne a odíde…

Marcel Uhrin
DANKO
Toto je čarovné. Danko dnes v O 5 minút dvanásť okrem iného povedal, že „cestovný ruch a šport majú obrovský potenciál pri tvorbe HDP a treba sa pozrieť na opatrenia, ktoré urobili Maďari, zo 6 percent dneska v štruktúre HDP je dneska cestovný ruch 12 percent“. Potiaľ dobre.
Vie ale filozof z Revúcej, že súčasťou toho nárastu v Maďarsku sú už dlhšie dobre fungujúce národné parky? S režimom riadenia, ako sa konečne podarilo zaviesť Budajovmu ministerstvu? Ako chce Danko prispieť k rozvoju CR, keď v rozpore s (celosvetovou) empíriou „jeho“ minister vážne naznačuje úpravu až rušenie národných parkov?
Kto ten rozdiel a potenciál chce vidieť, nech sa prejde (najmä v sezóne) medzi vstupom do Domice a vstupom do Baradly. Jedno územie, dve krajiny, dva diamatrálne odlišné obrazy. Úpadok na slovenskej strane, živý vidiek na maďarskej strane. Obidve územia sú národnými parkami.
EDIT: Reláciu som dopozeral. Obdiv Šimečkovi. O Dankovi len toľko: on je naozaj úplný primitív.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Aj ja som pozeral a dopozeral tu ralaciu na stv, je mi luto toho Simecku ako ho Danko zotrel… Pan Majko v com nemal Danko pravdu, Simeckovci sa prezliekaju podla prudu, mozno vam to pripomina vasu rodinu, no skutocnost je taka, ze najstarsi Simecka bol preveleni z brna do Bratislavy sirit kulturu Marxizmu, jeho otec uz je prisposobeny sorosovec a strapataty syn nevie kam patri….. no da sa ovladat. Tak sa laskavo necudujte nikomu kto tu nechce mat liberalno-buzerantsku garnituru s uplatnymi novinarmi

  2. Pan Uhrin dalsi domovnikov biely kon ktory mal potrebu vyliat si srdiecko, kto vie o kolko love pride pri Tarabovi na zivotnom prostredi 🙂 budaj, budaj ty si ale velky chumaj 🙂 co si im slubil???

  3. sused 12. novembra 2023, 21:30 Pri – on sa odstavi sam, resp. ho odstavia nespokojni volici.

    Hlavne aby sa znovu nenasiel niekto, kto ho do nej vrati…

    – – –

    Neskutocne, kolko hlupakov stale potrebuje verejnosti anonymne ukazat, ze nemaju ani odvahu podpisat sa pod svoj prispevok.

  4. Uhrin,to je ten defekt,co sa podielal na predrazenom projekte zachrany korytnacky mociarnej a sysla,nezaprie sa ,ze pochadza z ucitelskej rodiny,mudrc,fylozof a hlavne taraj od kancelarskeho stola.

  5. Pán Majko -píšte radšej o meste Sereď.Tam je problémov dosť! Politiku prenechajte (mienkotvorným médiám). Pretože jeden z Anonymov je veľmi nenávistny človek.Uráža , nielen autorov príspevku,ale aj rodičov ap.Ja mu však prajem len všetko dobré.

  6. Odvaznych co sa tu podpisuju je na spocitanie jednej ruky, Vy ,Veselicky,Kurbel.Co teda navrhujete?

  7. bohuzial anonym 12. novembra 2023, 22:03 Pri – u mna niet sily,ktora by ma donutila pisat anonymne.

    Skutocne si myslim, ze len ferovym pristupom spolocnost posunieme dopredu.

    Veci sa logicky maju tak, ze ked dosiahneme stav,kedy sa bude podpisovat vacsina, mensina a hlavne ta hlupa bude vytlacena na periferiu.

    Nateraz to funguje opacne. A divime sa, v akom stave sa nachadzame.

  8. milujem články o politike, ale hlavne následne komentáre, ktoré sú takou milou a zábavnou studnicou myšlienkových perál našich spoluobčanov. Nesklamali ani tu. Napríklad tá radosť nejakého truhlíka že ako Danko rozbil hovorcu buzerantov :-))) A v marci tento istý mentálny kotrmelec podporí jedného z tých buzerantov vo voľbách. No nie je to sranda? A ešte väčšia sranda, ako naivní dôchodci rehabilitovali Smer aby im dal istoty a ani nie 2 týždne a majú veľké guľové :-))) no dopriali si ten Pelleho „ozajstný 13 dôchodok“ len kedy to na bilbord nevošlo. Aj rodičovský dôchodok pašol na xchuj :-))) aj sorošove mimovládky konečne prestanú šarapatiť v hospicoch a Plamienkoch a Dobrých anjeloch a ZRPŠ a Pomocníčkoch a ….. Bravóóóó´proletári. Z tohoto pohľadu dopadli voľby priam skvelo. A Miloš ver tomu, že pre ten karafiát a igelitku si napriek tomu tí nešťastníci pôjdu nohy polámať do kulturákov okolo MDŽ. No nedopraj im to :-))) Presne o tomto sme s kolegami diskutovali, že najviac na výsledok volieb doplatia tí, ktorí uverili sľubom a už nedokážu vnímať realitu.

  9. Peter to vystihol úplne presne…Danko je stelesnením úpadku našej politickej scény….politik čo sa nepreslávi tým že niečo spraví pre krajinu ale že bozkáva výložky, vypisuje so Zsuzsovou či neustále nás obohacuje svojími bremtami je úplne zúfalstvo tejto krajiny…smutné je že on nemusí ani nič robiť, stačí ak vytiahne Sorosa či začne nadávať na mimovládky a percentá mu naskakujú…radosť tu vládnuť….

  10. Šimecka bude raz prezidentom lgbt, nikdy nebude ničím je to nikto, je po voľbách Ratafak. Novinári sa zobudili je neskoro je po voľbách. Občan je vždy obeťou volieb.

  11. Speci prokuratora Zsuzova aj fajcila,bola jeho dlhorocna milenka.myslim,ze teraz z threemy budu vychadzat na povrch aj prasaciny druhej strany.

  12. Miloško,myslíš si,že aj títo sa odstavia tak ako tá zberba,čo ju ty tak zvelebuješ ? Môže byť sprostejších politikov,ktorí sa z ústavnej väčšiny prepracujú v krátkom čase do opozície ? Ale to sú tvoji favoriti a naďalej ich budeš velebiť,no čo už ,je to tvoje SOL.

  13. Aj si niekto uvedomil, ze tie mimoriadne dochodky zacvakame my pracujuci? Nasu skupinu obyvatelstva nepodpori nikto? My si nezasluzime jednu dve vyplaty navyse?

  14. politikom sa neverí , politici sa kontrolujú . prečo ? žiadny ma nepresvedčil že mu ide o verejné blaho a že niekto napíše predplatenú odú na ich čestnosť to u mňa nehrá žiadnu rolu .

  15. Anonym 13. novembra 2023, 18:35 Pri…a pracoval ste 12 alebo 13 mesiacov v roku, keď teraz si narokujete 13 dôchodkov za rok?

  16. Ratafak. Ja 18:35 13ty dôchodok je výmysel somárov ako aj rodičovský. Ver že ja ho nepotrebujem.

  17. Poznám chuja čo hlasoval za trinásty dôchochodok, a po voľbách povedal že nevedel že nie sú peniaze na vyplatenie trinásteho dochodku, pozná ho niekto? Potom prišiel ďalší chuj, prišiel kovid a on si obliekol uniformu armády. No a potom dostal nápad, ze rodičovský dôchodok úžasné, takže mládež odvedie dane vyčlenené na dôchodok hlavne na ich budúci dôchodok. Pán somár im hneď s ich budúceho dochoku peniaze pre rodičov, dôchodcov nech sa majú lepšie rodičia. No keď sa detičky dozžiju dôchodkového veku dostanú zrejme hovno budú bez dôchodkov.

  18. Debili zasa vezmu uspory z 2. dochodkoveho piliera ako to uz raz ficovci urobili. Potom nam ozaj zostane hovno ked pojdeme na dochodok my. Ale starym volicom sa treba odmenit almuznou.

  19. Anonym 13. novembra 2023, 21:31 Pri
    Nikto im ho nezávidí. Dajme im aj 15. aj 16. dôchodok. Keď sú na to v kase peniaze, tak prosím…ale nemyslím si. Ale aj pracujúcim a platiacim dane treba dať navyše. Za 30 rokov samostatného vládnutia sme v totálnej žumpe.

  20. to by dementi museli vediet na akom principe facha priebezny system.
    im staci, ze im nejaky zmrd bolsevicky slubi ako zdani tych hnusnych kulakov a budu mat aj na dochodky aj na rekreaciu. aj vajcia budu aj fsetko.

  21. ono, sranda alebo asi tragédia je aj to že na jednej strane sa vždy vedia vyplakať aké sú verejné financie v dezolátnom stave (sami sa na tom vo velkej miere podielali) a na druhej idú robiť dalšie ministerstvo, dotovať/kompenzovať hypotéky, dávať 13. dochodky….z čoho? Keď tie financie sú v dezolátnom stave?….to vážne si ich voličstvo nevie dať dohromady že v čase krízy kedy je pokladnica prázdna je vyplácanie 13. dochodkov luxus ktorý si nedovolia ani bohatšie krajiny?…ako dnešný tridsiatnici alebo štyridsiatnici sú už úplne mimo, takto nastavený systém to dlhodobo nedá a zatial čo v ČR vymýšľajú dochodkovú reformu aby mysleli aj na tých čo idú do dochodku za desiatky rokov tak u nás to nikoho netrápi…lebo to už tu Fico a spol. nebudú….po nás potopa…

  22. ..vidis ako to je. predcasnym dochodcom zakazu robit a pritom by stacilo upravit system a nechat ich si privyrobit a z toho zaplatit do socialky odvod, aby trochu prikrmili sytem. na ukor dani – napr 4% a navysit soc. odvod.

  23. Heheheh, Nevadi debilkovia na TPP to zatiahnu vivat Slovensko milionarska dan II. od 1000e v cistom. Sikovnych sa to aj tak nedotkne prejdu na SRO, vyzere si to priemer a otroci 😀

  24. Nebojte sa, dobre bude. Kuffa chce vyhlásiť Ježiša Krista za slovenského kráľa a to sa tu potom budú diať zázraky.🎆

  25. no to je další gol…ako keby nebolo hanby dosť…ok, to že nám tu Danko olizuje výložky a občas z neho vyjde nejaký náhodný zhluk slov, tak na to sme si zvykli…hlavne ho nepušťat do europarlamentu, nech to zostane len tu medzi nami…..
    to že Šimkovičová poslala do Čiech list v „dankovčine“ na úrovni tretiaka na ZŠ asi nejak prekusneme,..oni tomu aj tak neporozumeli….
    ale aby sme mali krála Ježiša Krista, to už musí byť dosť aj na tých najzatvrdlejších fanúšikov SNS, LSNS, Života atd……
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-dalsi-perla-ze-slovenske-vlady-intronizujte-jezise-krista-40450800

  26. Precital som si tie kufove blaboly. Nech mi nikto nehovori, ze ta rodina nie je postihnuta kokotizmom.

  27. Keď SNS nemá čo ponúknuť, dodá psychopata, ktorý by mal radšej vyhľadať odbornú pomoc. Ale tých narušených je tam už nejako veľa. Kto toto volí? Nás zachráni asi už len dobre dopadnutý asteroid.

  28. ..pozerala som Matoviča a zistila som odkiaľ berie všetku tú inteligenciu.. Myslím, že zo stránok tohto média. Tu je inteligentov až až…

  29. …a teraz si predstav co za debilov tam musi mat danko v tej strane, ked postavil len cudzich debilov.
    to sa asi ani predstavit neda.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované